Український Монреаль
-
Вітаю. У мене запитання з приводу продовження дозволу на роботу. Дозвіл був виданий не на три роки, через дію паспорта. Отримали паспорт і я продовжила дію перміту до трьох років з моменту заїзду. Зараз хочу знову подати аплікацію в надії що продовжать з моменту подачі. При заповненні форми імм5710 у мене постає питання. Сьомий пункт current country or country of residence, які дати там писати? З моменту отримання першого перміту і до закінчення терміну чинного?? Може хтось стикався с таким самим питанням. Дуже дякую.
-
Раніше всім Я навіть зустрічала особливо наглих чоловіків Які клянчили по новому кругу
-
І не відмовляйтесь від тимчасових робіт, бо за 6 місяців або навіть менше у вас набіжить достатньо годин на допомогу для безробітнiх (Employment Insurance)
-
Я карткою розраховувалась )
-
Дякую
-
Спробуйте тут. Можна в фільтр поставити пошук тих хто хоче брати українців, може це якось допоможе: www.quebecemploi.gouv.qc.ca/plateforme-emploi
-
Доброго дня, сімейна пара шукає роботу, може у когось є якась інформація, і зможете допомогти? Заздалегідь дякую.
-
Що саме?
-
Сьогодні там проходила - не просили. Тільки паспорт, ВП і гроші
-
З моменту валідації/активації
-
Nissan Altima 2008 SL 3299$+торг