Український Монреаль
-
Кімната 800+(ближче до центру дорожче може бути але не бачу сенсу там жити) Студія від 1300 .
-
В центрі біля метро?
-
Comuniauto, turo Є класичні рентали типу herz або enterprise але там зазвичай дорожче
-
Ми орендували в Turo. Тут машини орендують самі люди. Виходить набагато дешевше. Тільки дивіться, якщо вам потрібно дитяче крісло, то тут вони дуже дорогі - дешевше самім придбати в магазині.
-
То ж ти тут вже рік з роботою і кредіт скором. Новоприбулим важче , бо по 1)конкуренція , квартири зараз як гарячі пиріжки ; 2)власники обирають фінансово спроможних оплатити житло. Тому так , шось +/- буде оверпрайс для новоприбулого від 1200 міні студія 🥲
-
Не знаю, у мене показує два вільних місця до вибору. Але окей 😉
-
Можу ще порадити крім перевізників гарну аплікацію як BlaBlaCar там можна знайти хто їде до Ніагари «На приклад сьогодні за дві години хтось вже їде»
-
With so many platform available I think I have found the right one. I earned about $3,500 in 2 days with a little token from this platform, I tested with $350 to prove it genuity first. If I enjoy this privilege all alone, it shows how ungrateful I am because it was recommended by someone here as well and I joined the channel. I'm happy to recommend someone to join too, tested and trusted. 👇👇👇 t.me/+7x4P_ScnEwtkOTg0 @Profit_with_manager_Larson t.me/+7x4P_ScnEwtkOTg0 @Profit_with_manager_Larson