Український Монреаль
-
Enterprise
-
Нема за що. Welcome to Montreal
-
Дякую)
-
West Island - Якшо є машина на заході. Anjou та St Leonard те саме на сході. Можна Cote st luc чи Hampsted. Можна LaSalle але там залежить від конкретної вулиці бо є різні. А в цілому місто безпечне. Я би не заїзжав з родиною до Montreal Nord та Hochelaga Maіsonneuve. В центрі завжди купа рвзних персонажів, шум гам то не для родини я вважаю
-
Як я розумію
-
Всім доброго вечора. Підкажіть будь ласка де можна не дуже дорого арендувати машину на день, так щоб можно було виїхати до іншої провінції?
-
Дякую,ознайомлюсь з інформацією)
-
Ласаль, Лашин
-
👋Підкажіть будь-ласка найкращі райони Монреаля для життя(родина с дітьми)
-
А може хтось знає чи тут є німецький магазин з продуктами?
-
А порадьте як дізнатись наявність вільних місць на франц. парт-тайм?
-
Робите стрижку кінчиків гарячими ножицями?
-
Хотів написати лиш🤣
-
Люди від його імені створюють безліч акаунтів з його фото і розводять людей на гроші.
-
Я думав часи таких чуваків вже закінчилися
-
Дана особа Шахрай❗❗❗. Має безліч акаунтів у різних соцмережах. Розповідає що з США, знаходиться на завданні в Сирії, має дитину, дружина померла давно. Жаліється на брак фінансів. Не ведіться, бо то все брехня! Будьте обережні ❗
-
Медична картка без фото також працює як підтверджуюча особистість
-
От про орден я не знаю, не казав.
-
Доброго вечора, правило чату - спілкуємось лише українською 🥰
-
Якщо він не в орлену то офіційно він не інженер в Квебеку, лише якщо він вступив в орден, я знаю теж " інженерів" які працюють в фірмах але вони не мають права підписувати документи, відповідно і заробітна плата нижча
29 Jan 2023, 07:13
18581/238195
about an hour ago