Український Монреаль
-
Як на мене це дуже велика різниця: Монреаль/Торонто Квебек/Онтаріо В першу чергу різні провінції, а отже податки і правила життя: 15/13% податку Французька та англійська/лише англійська Населення 2 млн/6 млн Платять за вивчення французької/безкоштовне вивчення англійської Дешевше страхування на машину в Квебек Монреаль топ 10 міст в світі по громадському транспорту На 40% дешевше житло в Монреалі Виплати на дітей до 18 років в Квебек Всі їдуть в Онтаріо, і бояться при цьому їхати в Монреаль бо ж французька
-
І вино тут добре.
-
Мені подобається Париж і Лазурний берег але зараз, я тут. Тут безпечно.
-
А ще додам PR в Квебек 2 роки, а в Онтаріо вічність))) Там найбільша конкуренція
-
Ми, взгалі, в Лонгьой, я тут, як на пенсії))) і аеропорт, який мене нервує.
-
Як бачу китаянок в магазині, які перекладають упаковку через транслейтер, то думаю, що мені, ще звезло.
-
Німецька простіша. Мадярська то взагалі не європейська мова
-
Даунтаун - далеко не все місто. Торонто мурашник. Монреаль спокійніший і трохи більш європейський по ритму життя,звичкам і архітектурі. Транспорт краще. Ціни нижче багато на що. Їжа теж дуже нічого😂є багато колоритних місць. Таж гора посеред міста😂
-
Французьку вивчити реально на рівні А2 В 1 роки за два три. Це слава богу ні німецька та ні венгерська.
-
Ще й фа-факав мені))) з середньої полоси)))
-
Ну венгерську я так, для прикладу, все ж таки у Європі і Будапешт прекрасне місто)) але венгерстка одна з найскладніших мов. Про німецьку кому як. Взагалі не моя мова, оминаю все що за'язаго з німецькою мовою. Для мене це найсложніша в романо-германській групі. Потім йде англійська та французька, італійська, іспанська вважається самою легкою
-
Та я таке бачив і в Україні. Всюди є кретини
-
Знаєте, з чим я стикалась? Чоловік з дитиною підрізав біля Костко в Сен-Брюно((
-
Добрий вечір! Хтось таке отримував від Червоного Хреста?
-
Водії bmw чи геліків всюди однакові😂
-
Дороги - таааак є таке. Чистота - ну таке. Даунтаун влітку чистіший. Ну і взагалі я б ге по ньому міряв. Нормальні райони досить чисті. Той же аппер вестмаунт так взагалі район мільйонерів. Там все як на картинці. Ну коротше залежить від району. Але взагалі даунтаун не моє для життя.