Український Монреаль
-
В Україні, я знайду кращих але за свої гроші і швидко, а тут мені кажуть місцеви, що якщо що, краще в Україну їхати, щось складне лікувати)
-
Хто сказав расизм?)
-
Я оперувала мамі аневризму в нашій Мечке, перед війною. Чудові нейрохірурги, невеликі гроші. Мама швидко одужала і знову п'є мою кров.
-
минулої весни нічого не вирішило.. в моєму районі так точно..
-
У мене є чудовий невропатолог. Доказовий. Консультує онлайн. Зараз в евакуації в Німеччині. Надзвичайна людина, як спеціаліст. Жадор її))
-
більше доби.. годин 29, здається.. але в цей же час потроху робили опитування і загальні аналізи.. пару разів навіть погодували.. на 30-й годині госпіталізували, і з того моменту гріх скаржитись.. робили все, що потрібно і досить швидко.. коли ти потрапляєш в систему, далі все йде як треба.. самі дзвонять, на найближчі дні призначають апоінтменти до профільних спеціалістів або складні дослідження, на які треба зазвичай чекати по півроку.. всі дані миттєво вносяться до загальної бази і будь-який лікар має доступ до всіх аналізів і заключень інших спеціалістів.. багато чого можна було б розказать.. але, мені пощастило з клінікою... кажуть, вона найкраща у Монреалі і одна з 4 найкращих у Канаді..
-
сьогодні хтось у групах написав, що прилетів 1 квітня, і йому видали ворк перміт.. але я не перевіряв.. чи це бла-бла, чи.. знов таки, на днях десь у великих групах проскакувала неофіційна інфа, що продовжать видавати перміт ще якийсь час, бо візи дехто отримав у останніх числах березня.. але! все це стосується лише в'їзду.. податись на візу уже давно не можна..прийом припинено з серпня 2023..
-
Теж цікавить,послухаю відповіді
-
А ви не в суботу попали до лікарні що так довго вийшло, 29 годин?
-
Важко поки що відповісти. Про всяк випадок збережіть докази що у вас були квитки і чому терміново прийшлося відмінити переліт. Але вже ніхто нічого не гарантує