Український Монреаль
-
Були особисто, сказали багато заявок і дали лист з яким можна пробувати влаштовуватись на роботу але не можна відкрити рахунок....і відповідно податися на допомогу....
-
g.co/kgs/SFNZpu
-
Всім доброго дня, сьогодні намагалась отримати sin, якось все заповнили, але сказали чекати номер поштою протягом 6 тижнів!!!!! У кого була така печалька, як швидко прийшов лист???? Чи можна без sin записуватись на курси французького???? І ще сину 15 років в аеропорту дали візітор, хоча просили стаді і ворк....якось можна виправити????
-
1) Я хотів людині просто показати що не всі стартують тут з повного нуля. Більш того історія що я навів про Архітектора - спонукає мене не розчаровуватися, а знати що можна все досягти, якби тільки було бажання та натхнення. 2) Я знаю також купу людей хто і з меншим досвідом ніж у мене одразу прийшли на 100+ В основному то або Торонто, або Ванкувер і айтішка. Що теж мене дуже надихає. В цілому я впевнений, що якщо у людини є якісь зараз проблеми - то це лише шок після даунгрейду життя, і скоро рано чи пізно всі вийдуть на той рівень, чи навіть краще ніж було до цього.
-
Авжеж. Спритним і хитрим. Lol
-
я ніде не писав що людина без досвіду, що людина без мови чи що людина не підготовлена була. Я лише написав що людина нью камер - тобто прибула нещодавно. Все. Доречі хочу сказати що я ніколи не чув щоб лікарі так імігрували сюди. АЛе айтішники - майже усі стартують тут з зарплат близьких до 100к. У монреалі поки найменше що чув від людини з досвідом - 70к
-
Таке питання, може хтось з хлопців має перевіреного перукаря , бажано десь в районі cote saint luk або notre dame de gracе?
-
Вітаю хлопці та дівчата я шукаю продюсерів електроной музикі щоб сорганізувати рейв для укр коммюніті