Український Монреаль
-
$3000 не подовжують, а заїхати тим, хто не встиг отримати візу, можна до 31 липня.
-
Доброго дня сім'я два дорослих і дитина.Шукаємо в Монреалі 1-кімнатну квартиру на довготривалий термін ☺️
-
Уррра. Свято. Бухаємо😂на ті 3к що не дійдуть туристам😂😂😂
-
Привіт, хто мав справу з Legal Aid (Aide Juridique)? Є пару запитаннь, можете написати в приват. Дякую
-
Якщо ви були вже на просмотрі, вас апрувнули в цей дім, то рентал повинні зробити договір. Читаєте договір, умови виплат. Далі вони самі вам скажуть як платити готівкою чи через войд чек. Це коли плата буде автоматично зніматися с вашего чекинг аккаунту. в нас такі умови були.
-
Підкажіть будь ласка, на яких сайтах крім маретплейс можна подивитись ,оренди житла?
-
Kijiji
-
Хто знає в Монреалі Нашого нотаріуса дайте будь ласка контакти
-
Тільки що читала на офіційному сайті, знизу ділилися посиланням на сайт теж. Якщо вказували в анкеті, що хочете отримати ворк перміт і отримали про це підтвердження, то ворк перміт видадуть. Якщо ні, то можна просто заїхать в Канаду, а про ворк перміт сказано що ні. Допомоги одноразової не буде, з приводу готеля як я зрозуміла теж ні.
-
Я так розумію, що це допомога різних сервісів з адаптацією, але роз‘яснень нема, тому сперечатись не буду.
-
Потішило що в цьому оновленні згадали про те що українці на загальних умовах можуть подавати заявку за програмою Canadian Experience Class :) якщо хочуть отримати постійне резиденство. Напевне, це щоб наголосити на тому, що на щось ще не надійтесь😅
-
Додала текст до свого повідомлення вище