Український Монреаль
-
Доброго дня! Шукаю майстра по тату, який робить добрі тоненькі лінії Треба ескіз легенький теж зробити. Мі працювали з майстром вже, але вона перестала відповідати… треба хтось, на кого можна покластися. Це подарунок на день народження моєї бабусі, який ми вже пропустили через цього майстра.
-
Коли ви подали?
-
Всім привіт! Може хтось знає людей, які займаються професійно клінінгом та можуть допомогти з прибиранням будинку раз на тиждень, будь ласка, напишіть в приватні. Дякую!
-
Доброго дня. Хто подавав на допомогу від Квебеку за березень? Вам прийшло?
-
Вітаю! мене звуть Анастасія, мені 20 років. Хочу дізнатися чи є в Монреалі дитячі садки чи подібні заклади для україномовних дітей, бо хочу влаштуватися на посаду помічника вихователя, але мову тільки навчаю та її не вистачить для діток. Навчаюсь на третьому курсі на психологічному факультеті, є досвід роботи з дітьми, у тому числі робота нянею та тренером з художньої гімнастики для малюків☺️ буду дуже рада допомоги чи інформації🤗 гарного дня
-
Привіт)🙋🏻♀️ здаються квартири по адресу Le Buchanan 4980 rue buchan також Le Romema 6405 Boulevard Можна без кредитної історії)
-
Усім привіт! Шукаю дівчинку у вільну кімнату з 1 травня до 1 липня (з можливістю продовження)!!! У квартирі новий ремонт, мебльована. Квартира 4 1/2, розташована в хвилині ходьби від метро Côte Ste-Catherine. Оренда кімнати - 850$ на місяць (+ світло та Інтернет). За деталями та фото звертайтесь 😉
-
Запитала, бо може є бажаючі підзаробити
-
Доброго вечора! Компанія з 8ми чоловік (4 дитини+4 дорослих) шукають на завтра у аренду авто чи водія з авто зʼїздити на Ніагару.