Український Монреаль
-
Я до речі колись рахувала спеціально. Лохина наче дорога. Але дивишся по акції в волмарті - коробочка набагато менша. Починаєш перераховувати на кілограм - виходить майже та ж сама ціна як у костко не по акції)) а ще в костко буде та ж полуниця одна в одну - а в інших перебираю як правило і частину викидаю(( Але взагалі все треба завжди порівнювати і рахувати. Я вже знаю що виноград якщо по акції - дешевший в Метро, Іжа, Максі - ніж в костко, а смак такий самий. То чого переплачувати?)) А ще люблю всілякі фрутері) там можна вибрати з більшої кількості сортів. Але теж треба дивитися.)
-
Схожа ситуація,ще люблю поспівати собі,потім згадую,що не вдома😂і слухаю чи ніхто не стукає🤦
-
я чую сусіда з 3го поверху як він хропить .інколи...ну таке)))
-
просто в Канаді ...в Квебеку всі будинки до 6го поверху в основному будуються дерева та цеглин.. а вже після 6го там їдуть бетонні перекриття..стіна , підлога..))
-
В нас сусіди нічого такого не роблять, просто живуть) просто ходять, відкривають двері і назад, перетягують меблі. Ну тобто як нормальні люди. Але ж чути так сильно, що складається враження ніби ти не один в квартирі. І вони нас теж 100% чують, бо ми те саме робимо :)))) але вони мабудь звикли і тут це норма
-
У мене прям зараз сусід рже на повну😂
-
У нас така сама ситуація