Український Монреаль
-
Та ні. Я як раз працюю. В мене просто короткий день сьогодні бо вчора оверворчив😂
-
Вітаю! Шкурне питання по заповненню податкової декларації. Може хто отримував стипендію за франсе та заповнював сам. Сума стипендії відображається в звіті для квебекуа, але не підтягується в звіт федералам. Робила автозаповнення в wealthsimple. Всі інші доходи, видатки в звітах співпали. Може у федералів стипендія не підлягати оподаткуванню? Заздалегідь дякую.
-
Мені бухгалтер сказала, що стипендія не оподатковується
-
Але всі Релеве 1 і войд чек відправте поштою в Ревеню Квебек. Ті хто вперше заповнював. Бо не отримаєте стейтмент і не зможете створити свій кабінет он-лайн в Ревеню Квебек
-
Скажіть, будь ласка, чи варто робити апостиль перед евалюацією дипломів? Чи достатньо копії звичайного диплому, завіреної українським нотаріусом? Хтось робив копію не через консульство? Заздалегідь дякую.
-
Так, апостиль не є основним для Квебеку, хоча закон вийшов 11 січня 2024. Мене цікавить саме копія, завірена не консульством, а нотаріусом в Україні. Чи хтось робив?
-
У нас на роботу на сухий склад з окулярами шукають людей. Треба знання англійської або французької, бо українців не має, і російськомовних також, а читати інструкції і спілкуватись треба вміти. Кому цікаво - надсилайте резюме. Розташування сентлоран- купа маршруток від кот вертю місцевих. Компанія хороша, вже рік працюю.
-
Апостиль не приймають
-
Все зробили онлайн) перша декларація . Вже гроші від Квебеку надішли на картку
-
Дякую. Просто вичитала на сайті, що є кілька можливостей завірення копій. Не хочеться їхати в Оттаву 😊
-
Може хтось перездає свою квартиру зараз Бажано студію Або хтось може здати на місяць ?
-
Були випадки відмов наскількт я чув. В чому причина - укр нотаріюсь чи криво завіренно то питання. По спека. Приймають. По факту краще консулат
-
Виставку:) Ну не зовсім виставку. Можна отримать список місць в конкретній галузі куди можна еплаять. А так навіть подивитись на виставку не зовсім зручно бо дуже багато людей. Дуже красиво в холі