Український Монреаль
-
Їх тут немає просто. Десь там може є якісь українсько-польсько-російське. Але суто укр немає ні магазинів ні кафе
-
овочі-фрукти на грані, зимою все підмерзле, м'ясо, якщо є - заморожене на останньому терміні придатності, крекери і консервовані боби.. а ті, що приїжджають на машинах і з прапорами, то не патріоти, а гімноїди..
-
www.facebook.com/share/p/ahepKyRHMF1nL6xu/?mibextid=oFDknk
-
Ну ось тому або не купувати там і бути без пасхи або не купувати чисто російські продукти які там продають тому що є і різні країни експортери а взагалі так не маю пекельної ненависті до росіян які за кордоном або продуктів але всерівно якось крутить від них ну не хочеться мати в колі знайомих росіян бо навіть як що то нормальна людина все рівно дуже тягне корнями звідти…або користуватись російськими послугами,продуктами.ігнорувати їх існування тут це приємливий варіант та звісно ж допомагати Україні ❤️🙌
-
Можете замовити в Комітету Допомоги Україні
-
заїжджав.. на жаль, не вразило.. польської продукції, мені здалось, більше.. асортимент української - дуже-дуже скромний.. ще запам'яталось ставлення продавців.. я знаю канадський підхід до клієнта... поки не закінчили з попереднім, наступний чекає.. але продавців було всього лиш двоє, а клієнтів аж двоє.. тому довелось хвилин десять чекати, поки на тебе звернуть увагу.. в москальському, як каже пан @Vavillaoffroad, магазині, асортимент разів в 50 вище (я про українські продукти), ціни нижчі, ніж у епікюрі, Вікторії та інших, реагують в тому самому фейсбуці миттєво і по суті, працюють довше, ніж інші і без вихідних, власниця, я так розумію, з Дніпра.. кожен вибирає за своїми критеріями.. і так, я за весь час не купив там нічого російського..
-
Ну ватра є
-
Мова йде про продукти виготовлені рашкою..
-
..а можно Вам написати особисто? Ви така гарненька!;)
-
У боротьбі с потворами самі потворами стаєте,та ще й де-у Канаді,країні іммігрантів.
-
Не побачите вже. Як мінімум харчі точно. І спілкуйтесь трохи простіше - не варто інших обзивати. Вважайте за попередження
-
Ну і де ви бачите подвійні стандарти? Пс той сенс прямо наданий в цитованому виразі.