Український Монреаль
-
Привіт) Можливо хтось працює в МакДональдз) напишіть мені будь ласка
-
Ну просто тут як не рахуй, а ми всі на оренді, страховках іт.д. Тут щомісячні платежі шкалять.. а в Україні , коли маєш свою квартиру, комунальні 20-30 баксів, страховка на авто 30 баксів на рік , ну інтернет мобільний ще 20 і все… вся зарплата в кишеньку. Я тут взагалі не заробляю більше якщо по чесному ніж дома, хоча моя зп далеко не мінімальна.
-
Доброго вечора. Таке питання. Стосовно мед карти Квебека. Знайомий поки живе в готелях і не має свого житла для аренди, має проблеми з здоров'ям і йому була потрібна мед. карта. Попросив дати йому мій адрес, щоб карта його прийшла сюди. В документах написано що в разі зміни адреси треба повідомити їх про це. Хочется і йому допомогти, але і законів далі дотримуватись. Як краще далі діяти? Адже по факту він не живе тут
-
У кожного свої розклади.. у мене в приватному будинку під Києвом тільки за газ 70-80$ взимку і в хаті холодно.. площа менше 100 квадратів. Тут в неутепленій трикімнатній квартирі в будинку 50-х років в зимні місяці більше 90-100$ за опалення, світло в гарячу воду в місяць не було. Ні на чому не економили..
-
Дякую. А звідки знаєте, що це норм? Щоб я не хвилювался
-
а в чому проблема пошту переадресувати?
-
Що ви маєте на увазі?
-
У нас просто велику частину платить роботодавець. Тут меншу
-
Вище ніж тут