Український Монреаль
-
Так. Багато
-
Доброго вечора! Українці,є така думка, що треба тварюк кацапів "привітати" з 9 травня біля консульства вбивць рф! Які є думки? Я десь чула, що вони планують ходу- " бєсмєртний полк" у Монреалі. Щось треба зробити!! Давайте думати разом!!! В мене є ідеї!!!
-
Приходимо!!! Підтримаємо!!! Я як волонтерка з 2014 працювала з АЗОВ!!!! Прийду обов'язково!!!
-
12 травня 2024, 14:00 2 роки російського полону. СВОБОДУ захисникам Маріуполя! (SilentProtest Mtl UA) 12 травня / 14.00 / Place D’Armes 2 роки полону оборонців Маріуполю. 2 роки тортур. 2 роки пекла. Мовчати про наших полонених = зрадити тих, хто віддавав за Україну 🇺🇦здоров’я і життя. На цю акцію ПРОСИМО ПРИЙТИ і приїхати ВСІХ, хто має можливість, щоб своїм численним протестом привернути увагу до наших героїв, голосів яких не чутно з російських тюрем. Золоте правило: не можете бути - зробіть РЕПОСТ (а краще декілька), запросіть друзів. ❗️зробіть собі ПЛАКАТ❗️Це супер важливо! Мета - мати плакатів рівно стільки, скільки буде людей, бо це в рази сильніший і візуально зрозумілий меседж !!!! Дуже сподіваємось на вашу небайдужість і активність!!!💙💛 СТОРІНКА ПОДІЇ (FACEBOOK)
-
Привіт👋 Чи знає хтось гарне місце щоб повчитись водити машину? В моєму маленькому містечку в Україні був закинутий невеличкий аєродром, от там було якраз ідеально навчатись водити. Чи знаєте щось подібне в Монреалі чи не супер далеко за Монреалем?
-
Гарне питання , мені б для роботи таке місце б знадобилось
-
Ні😅 я контент роблю для автосалонів, якийсь закинутий аеродром - те що треба було б
-
Ви часом не автоінструктор?😄
-
Цим і займусь😄
-
Напевно треба по чатам місцевих з таким питанням🧐