Український Монреаль
-
поняв.. буду шукать далі.. 😁
-
Так само всюди. Послухати людину з Нью Йорка і з Техасу так звучить як 2 різні мови
-
От недавно був кейс зі словами регіональними. Типу тормозок з Донеччини і тд. І всі ок всіх розуміють. Так само як в Запоріжжі не почуєш філіжанка, горнятко чи баняк. Пательня проскакує але рідко
-
То ви не чули Запорізький сільский. Степова😂😂😂
-
А де ви нахапали западенських слів?я як жила в гуртожитку в Києві то для підняття настрою дівчата казали,а скажи, пляцок,а скажи горнятко)
-
Бо я бував в більшості областей. І спілкувався з різними людьми в ремоут командах. Між офісами і тд. Так і працює обмін. Коли слова з регіональних переходять до національних. Так само як я знав канадійські приколи типу даблдабл до того як був тут. Бо спілкувався з канадійцями і працював.
-
Такі речі потребують зусиль трохи але тоталлі ворс іт.
-
Я більше скажу я все ще краще спілкуюсь російською(говорю швидше і рідше туплю) але обрав саме шлях переходу на українську бо це правильно в моєму розумінні. І це дозволяє дистанціюватись від русні.
-
ні.. не монолітні.. навіть чехи-пражаки ставляться зверхньо до мораваків... я вже мовчу, як серуться бельгійці з голандцями і з французами..
-
Це при тому що вони були роздулені 45 років. А ми два сторічча😂
-
Це має бути укр валютний рахунок
-
Як це робити докладніше можете написати ? Бо сестра намагалась з укр карти мені перекинути через вайз (у неї в zl на картці є ) і не вийшло 🤷♀️ чи треба закинути ті гроші на $ на своїй укр карті а потім вже через вайз перекинути ?
-
німців сильно стіна в свій час розділила і змінила.. десятки років пропаганди зробили свою справу.. два покоління..
-
Як би потім боком не вилізло
-
Доня поїхала з країни , дебетову закрила без проблем в банку не в тому в якому відкривали , а за кредитку дали номер майстер карт сказали дзвоніть аби закрити 🤷♀️ так і поїхала не закривши 🥲
-
Так розумію , поки наче ок , ну можливо приїде до мене в гості і закриє