Український Монреаль
-
Я часто задаю собі це питання:) бо стабільної роботи ще теж нема. Теж вільна англійська, і тепер вже якась французька. Теж буду починать пошук роботи. Це тут як сама робота
-
Без роботи і грошей десь у Франції чи Італії сидіти певно приємніше ніж в Канаді 🫤
-
Буде така ситуація. Прийде лист и вас запросить прийти до сервісу показатися , розписати що ви тут. Також у тому ж листі попросить прислати поштою паперові копії паспорта та візи. Сходите, потім знову чекать листа. Це може тягнуться 2 місяці. Один важливий момент. В листі буде вказана дата появи в офісі сервісу. Це дата до котрої ви маєте прийти, а не саме цей день. Бо він останній і після, якщо не прийти, заяву онулюють.
-
Роботу знайти не є великою проблемою, питання в тому яку роботу. Якщо за невелику зарплату, то щоб від роботи хоча б не тошнило кожен день. А без роботи була бо вчилася на фул тайм франсе. А взагалі для себе перспективу тут бачу, тільки з верифікацією дипломів затягнула. Вроді як вчителем англійської реально знайти роботу, особливо за межами Монреалю і зарплата більш менш. Не знаю як з цим у Франціі чи Італії, на прдальші експерименти вже нема ні бажання, ні ресурсів
-
Йдіть у МакДональдз Там не треба французька Будь-який заклад з кухнею де не треба розмовляти Або склади, ферми
-
www.instagram.com/stories/wolf_evans96/3365795046857458617?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MWVoeWo1aHNwa3VkZg== Доброго вечора. Мій близький друг робить збір для своєї бригади на пікап. Якщо хтось має бажання долучитись то хлопці будуть вдячні. 225 ОШБ, Донецький напрямок. send.monobank.ua/jar/6LtaXh1qKh?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaYjhTxxCBFAFtZxSPM2jEKJZb226OWxkDcy0pXgDCK9f1b60btNUzS5qYo_aem_AcpWV6kIZ1vLNzyjaEeOvbIDMis5ZrgiQc4d-uipYptEaeP55pyL6j_-LpiXMy4aVdCwy9ZXnNabPW9asnnbDJsC
-
Ти бісишь, дехто без аватари та ім'я. Ти хто, володимир, звідкіля вилізло? Збираешь собі гроші на автомобіль? Не вірю, збирачі сливок з гівна! Які хлопці будуть вдячні?! Моїх вчора перевели у саме пекло. Та вони з нього і не вилазили вже .... І вони тобі гнід.. не вдячні. Капец, як все бісе до печінки...