Український Монреаль
-
Я раніше перевіряла і на Netflix був останнім 6-й сезон. Про 7 мий недавно була тільки реклама.Ще раз перевірила, 7 мий останній сезон який є на Netflix, 8го тут нема
-
Якщо хтось дивився серіал Outlander, вже вийшов 7 мий сезон, є на Netflix. Особисто зараз уникаю серіали, але в цьому дуже гарна природа, англійська(хоча у більшості акторів з ірландською перчинкою), ну і, звичайно, кохання.
-
Усім привіт! Хто подавався на PR по програмі возз’єднання сім’ї, чи робили ви повторно біометричні дані?
-
Привіт) Хто може дуже допомогти і подзвонити в одну компанію в Канаді, бо зараз вже знаходжусь у Європі, а дуже треба вирішити одне питання в Канаді Буду дуже-дуже вдячна)
-
www.dazn.com/en-CA/account/payment-plan?gad_source=1&gbraid=0AAAAACwj7ywvufdSvIiIv_m9eKVyXpv6u&gclid=CjwKCAjwo6GyBhBwEiwAzQTmc7K0zl3BBlDwM7mCOa0Kqjg1hgLFF9VC_nItQTNcTCn_KlE7TKueiRoCk8cQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Тут 69$
-
Мегого не доступний ж тут
-
А о котрій бокс? Хтось знайшов де подивитись онлайн?
-
Не хвилюйтеся, мій чоловік знає, хто він є і ніколи не з'їбе))
-
Залежить від контракту
-
Ага тільки мати 250к людей кого не можга вигнати на велфері ще гірше
-
Логічно. Або велфер пбо право роботи. Що логічніше?
-
Я читала недавно статтю на канадському сайті новин, що влада Канади не зацікавлена зараз мати багато тимчасових робітників, які вже тут, в Канаді, тому ближче до осені планують зробити більше опцій для отримання pr. Але чи це буде стосуватись нашого особливого Квебеку- дуже малий шанс. Мова йшла в загальному, не конкретно про українців.