Український Монреаль
-
Доброго дня можливо хтось перездає квартиру 2/3 кімнати ближче до центру з червня місяця?
-
Не має значення, якщо немає житла в Україні. Якщо є- на нього може накластися арешт через несплату штрафів і його пртім не можна буде продати, не знаю які ще наслідки. а штраф після передачі у виконавчу службу подвоюється. Скільки разів не виясняла ще. Я цікавлюся цим питанням бо на ім‘я сина в Україні квартира. Не хочеться продавати, бо за ті гроші в Канаді нічого не купиш, хіба як перший внесок, але я ще не знаю чи наважуся тут купувати житло в кредит.
-
Всім хто за кордоном і не збирається вертатись, просто забийте. Це не для вас. Укр законодавство не розповсюджується за кордоном. Жодна країна цивілізованого світу не визнає кримінального переслідування якщо на момент виїзду ви були білим і пухнастим а потім режим щось підписав і ви стали криміналом
-
Нам хочеться думати що 2 штрафи максимум… Скільки їх буде - ніхто не знає.
-
Сьогодні слухала відео адвоката, говорив що в додатку є така функція як отримання повістки. Додаток Резерв+. Поки надсилать повісток на будуть, але нема гарантії що цього не буде пізніше. Вони ж говорять одне, а роблять інше. Як я розумію, в цьому випадку важливо не мати нерухомості в Україні, бо будуть накладатися чималі штрафи не знати скільки разів.
-
То нічого. Питати можна і треба. 😊
-
Дуже дякую за інформацію.