Український Монреаль
-
в тому то і справа.. дивлюсь на будинок навпроти.. так, у кожного на балконі є барбекю.. а от чи є клепка.. цього не видно.. ))))
-
Обмотка дротів. Пластикові коннектори. Горящих напівровідників - не бачив.
-
Кажу ж клепка в голові вирішує. Звісно що треба тушити і не лишати вогонь без нагляду. Але казати що не юзати бо небезпечно то дурня
-
важко уявити відкрите полум'я.. має миттєво спрацьовувати захист у розподільчому щитку..
-
Предлагаю легкую занятость, с хорошим дoxoдoм, минимум 400$ - день - 2 часа в день - Предоставляем бесплатное обучение Ставь "+" мне в личку
-
і це теж.. один на першому поверсі насолоджується жареним м'ясом, а решта поверхів над ним задихаються від диму.. але ж кого зараз це хвилює.. всі живуть в своє задоволення...
-
у багатьох це звичайний тазик з кришкою и піддоном для вугілля.. у мене теж.. доречі, у мене в правилах будинку і в контракті написано про заборону використовувати барбекю на території будинку.. як і палити.. 🤔
-
Таааак буде салют 🎇 емоцій))
-
Звісно сьогодні 2й день
-
привіт, а цікаво, сьогодні супермаркети працють, мали, с коско, валмарт ітд? Не підкажете?
-
дякую
-
Здається гарна, простора кімната в будинку, район метро вендом. Є гардеробна кімната. Дуже близько (5 хв) до станції метро пішки, автобусна зупинка 1 хв. Неподалік кілька магазинів. Кімната вільна. Лише жінки. Деталі в приват. Телефонуйте 438-304-34-35.