Український Монреаль
-
А звідки ви Містом відправляли?
-
Нащо? В будь якій аптеці повно ж
-
Jean Coutu Pharmacy Або Pharmaprix Я бачив там цілі відділи у вільному доступі.
-
В жан кутю теж немало У нас мабудь цілий стенд вітамінів і добавок всіляких
-
Щось специфічне треба? Бо тут кожна аптека - це творчість конкретного фармацевта, не так як в Онтаріо. І деякі аптеки вважаються більш профільними в тому чи іншому напрямку.
-
Для мене ринок Жан-Талон - це релакс, прогулянка для задоволення) Зайти в італійський магазинчик взяти доброї кави, свіже канолі, олію, макарони... або в самому критому приміщенні є пекарня з сирниками, маковниками і сливовими булочками 🤤🫠 поруч домашні пироги солоні чи солодкі 🥰 Ще там є кафе з налисниками і ресто зі свіжими устрицями і лобстерами. А ще східні солодощі... Я мало шо там купую, але люблю просто там побути) Рекомендую в суботу. Взагалі, там італійський район поруч, можна добре морозиво знайти, джелато👌 І парк там гарний поруч. Може бути незабутній гастро візит
-
Колись передивилася багато шоу
-
Rachelle-Bery це біомагазин, бачила там багато вітамінів, пробіотиків. Є ще мережа Vrac
-
Я відправляла !!!! Цитрамон 20 пачок. Нош-па… Сиропи від кашлю дитячі Немісил Каплі для носа, Всякі бризгалки в горло … Аскорбінова кислота-20 упаковок- розкидала по коробці…. Через укр.пошту Там є перелік чого не можна!!!! Я дві посилки 📦 відправляла Все дійшли без проблем…
-
Розписати так, Але чи перевіряли достеменно, що воно є? Тобто розгортали та дивилися, чи ні?