Toronto Newcomers
-
Кто уже ищет как начать делать сбережения в Канаде? Я занимался депозитами в Украине, ФОП с 2019 года. Декларация в Украине за 2021 40 тыс $. Начинаю с нуля в Канаде. Можем вместе искать хорошие безопасные проекты и скидываться, хоть по 5% в месяц какие получать, а то в Канаде банковские депозиты совсем мёртвые.
-
Room for rent Hello everyone, I am looking for roommate to share my apartment with me , gender is not an issue. The address is 2801 Jane st , North York. I am the young fella working at Sobyes 5 days a week full time . The rent would be 1000$ utilities including. Move in is January 31 . Please don’t hesitate to contact me for more details at +1 (647) 765-1442 Ivan
-
На мувінг можна бізнес організувати. Реєструєте компанію, купуєте авто, їздите розвозите речі. Але спочатку добре спробувати в самій компанії, бо це важка праця. На фізичну роботу попит великий, я не знаю, як не можна знайти. З офісною важко, а з фізичною - будь ласка (хоч по будням, хоч по вихідним).
-
Спасибо большое, вот этот вариант не смотрели.
-
Так, мабуть удача також важлива)
-
Хоча є випадки, коли люди знаходили офісну роботу ще до приїзду в Канаду. Мене попросили купити номер, щоб в резюме вказувати. Я купив, вставив в тел (про всякий випадок - а раптом подзвонять). Одним словом, дівчина прилетіла у вихідні, а в Пн уже було перше інтерв'ю. Але то винятки.
-
Дякую,активно користується,но поки безрезультатно.