Toronto Newcomers
-
Yeah, interesting facts. Still in Canada there are 1.36 million Ukrainians (all generations) which is 2.2%, In the USA 1.07 million Ukrainians (all immigrants) which is roughly 0.3%. In Toronto were 290 925 Ukrainians according to census in 2001 (now I believe more thank 400,000). But when you go to protest number of Ukrainians is less than in small Polish towns. I was surprised to be honest
-
It's very convenient to talk about fatigue while living in safety. What about the fatigue of soldiers who live in trenches during the winter?! It doesn't even cross my mind that I'm tired when it comes to survival of the nation and country. Stay safe and warm up Leave it to the Ukrainians to decide how to support our country
-
Because I don't know how to write in Ukranian lol. Left Ukraine in Grade 2, back in the 90s.
-
I think support comes in many ways. It can be in a form of a protest, it can be sending money to Ukranian charities recognized by Ukraine, it can be volunteer work, or a combination of all 3 (and probobaly even more options!).
-
Про права ще хтось шось чув? Чи пішли на мирову?
-
Теоретично ви все правильно пишите: має бути баланс в роботі/відпочинку, є різні форми волонтерства і т.д. Гарний реферат. Але є один нюанс - це війна... Де ніхто не чекатиме, коли ви виспитесь, а діти безпечно повернуться зі школи. Якби українці захищали свою Батьківщину так, як ви розказуєте, що зустрічали б окупантів вже десь під Берліном чи може у Брюсселі. Будь ласка, допомагайте, як вмієте. Але не розхолоджуйте інших українців
-
Всем привет Ищу комнату с 1 Марта на двоих, в ДаунТауне или МидТауне.
-
Привіт! Я шукаю стажування в Торонто (84 години)! Я маю сильні комунікативні навички, критичне мислення та навички вирішення проблем; вмію працювати з клієнтами та соціальними мережами. Я відкрита для будь-якої відповідальності, пов’язаної з моєю програмою. Зараз я здобуваю диплом з управління бізнесом у Humber College і хочу застосувати свої навички в реальному житті. Якщо у вас є / або ви знаєте про якісь можливості стажування, я буду рада поспілкуватися з Вами! Дякую за підтримку!
-
Всім привіт Шукаю кімнату/ мастербедрум або руммейта для спільної оренди 2-кімнатної квартири з 1 травня Бажана локація - Етобіко(біля метро Кіплінг, Іслінгтон) або Місісага, район аеропорта