Toronto Newcomers
-
Thanks to the man behind my success Mr Jenkins for making this so easy. I really appreciate it. I will continue to invite my friends and family to join Him team and win big too cause without helping me and guiding me I wouldn’t be able to achieve this. BIG Thanks I'm really Grateful . I'm totally excited for the Effort him used in trading on my behalf, with little capital 50,000₹ I received 520,000₹ from this wonderful PLATFORM so much amazing withdrawal no hidden fees @Invest_with_manager_Jenkinsb t.me/+IPUopaPyxvRiZWI0 t.me/+IPUopaPyxvRiZWI0
-
Я купил билеты. Поедем посмотрим👍
-
Доброго дня, CUIAS і СФУЖО буде проводити семінар на тему Психологічні Аспекти Працевлаштування в Канаді. Будуть обговорені наступні теми: 1. Бізнес-Комунікація в Канаді 2. Інсайти Канадського Ринку Праці 3. Історії Реального Успіху 4. Ефективні Стратегії Пошуку Роботи і інші. Деталі Заходу: - **Дата: 18 лютого 2024 року - **Час: 13:00 - **Місце: 145 Еванс Авеню, Ітобіко (145 Evans Avenue, Etobicoke, Ontario) Реєстрація за посиланням: forms.gle/MhjtgwNiTsU6yuCN9
-
us06web.zoom.us/j/85604054030
-
I just receive my profit few hours ago from this platform with the investment of $500 I got my return of $5000 you can contact him
-
Oh nvm lol looks like you already bought them
-
There is a Facebook group called Toronto Raptors Tickets. People there are resellers and have vouches to show that they have previously sold it to people inside the group. You can find some GREAT deals there. Other option is just through a website. If you wait 10-15 minutes before the game starts you can find some really good deals on that website too! Like 75% off in some cases!
-
В следующий раз попробую ваш вариант, пока надо все разведать
-
Будут до 31го марта с 2 РМ до 2АМ
-
Пишет в посте что неограниченное количество раз можно подать А в комментариях у него спрашивают То есть можно еще раз пожать аппликацию в конце марта Он отвечает нет Я начинаю спрашивать у админа почему Мое сообщение тут же удаляют и так два раза и банят
-
Українці у статусі тимчасового резидента ПІСЛЯ закінчення CUEAT: Якщо Ви у Канаді за заходами після закінчення CUEAT, Ви та Ваша родина маєте право подати заявку на отримання дозволу на роботу чи навчання або продовжити перебування у Канаді ДО ТРЬОХ РОКІВ АБО ДО ЗАКІНЧЕННЯ ДІЇ ВАШОГО ПАСПОРТА ЧИ БІОМЕТРІЇ (залежно від того, що закінчується першим), якщо Ви подасте заявку до 31 березня 2024 року. Див.: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html ВАЖЛИВО: Коли ви подаєте заявку на продовження дозволу на роботу, вам потрібно буде створити обліковий запис на Canada.ca www.canada.ca/en.html і відповісти на запитання, як зазначено на веб-сайті www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html, присвяченому імміграційним заходам для українців. Після 31 березня 2024 р. українці, які є тимчасовими резидентами, а також члени їхніх сімей повинні подати заявку на продовження або зміну їхнього тимчасового статусу резидента через звичайний процес подання заявки. Зверніть увагу, що немає обмеження скільки разів Ви можете подати заявку на продовження або зміну свого статусу, якщо Ви подаєте заявку до 31 березня 2024 року www.ucc.ca/frequently-asked-questions/ Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Здається кімната у North York, basement, поблизу станції Sheppard West/Wilson. 800$ + utilities. У basement живуть 2 дівчини в окремих кімнатах Заселення - початок березня • на довгостроковий термін • тільки дівчина! (1 людина!) • без тварин • без шкідливих звичок 10-15 хв до метро автобусом або пішки 30 хв, 15 хв пішки (CIBC, Shoppers Drug Mart, LCBO, Yummy Market), 30 хв пішки (Service Ontario), автобусна зупинка біля дому - 104 автобус або 8 хвилин від дому - 36А, бібліотека 20 хв автобусом, невеличкий парк 10 хв пішки
-
Ищу работу стройка склад завод срочно, спасибо
-
зробив картку престо, підкажіть будь ласка, я зможу онлайн оплачувати с картки (з google pay) купувати квитки? тобто чи я можу купити з свого аку квиток і собі і дружині? дякую) і підкажіть на скільки годин вистачає квитка ? мені треба буде їхати в район Brampton з Пірсон аеропорта)