Toronto Newcomers
-
Доброго дня 🛏️ Шукаю кімнату для хлопця Share a room 🙏 📍Location: Etobicoke or Brampton Заселення: 1 березня
-
Там бажано не те, що жити, а не проходити поряд😁
-
Гугл
-
А надайте будь ласка посилання на Торонтовка
-
В Канаді у чоловіків-українців під час оформлення ПМП почали вимагати документи з військкомату • Портал АНТИКОР antikor.com.ua/articles/685773-v_kanade_u_muhchin-ukraintsev_vo_vremja_oformlenija_pmh_nachali_trebovatj_dokumenty_iz_voenkomata
-
Всегда так было, иногда просят доп справку про военную службу (приписное или военный билет)
-
Кто то сталкивался?
-
Всем привет! Если кому-то нужно жилье, то я знаю где сдают комнаты по 1100-1500$ в мес без всяких справок. У них много разных локаций, в основном все в центре (например 561 Sherburne), комнаты полностью мебелированы, все новое
-
Здравствуйте, могу помочь с подготовкой к экзамену G2 - G full, возможно обучение с нуля, покажу маршруты, расскажу нюансы. По вопросам в лс.
-
Які ціна за послуги?
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Уже ж выезжала месяц назад 😁
-
Распродаю сигареты 35$ за блок п.в.л.с
-
Хто де, проходив медогляд в Торонто?
-
Кто желает составить компанию на бильярд или боулинг в выходные - пишите)
-
все варианты найти можно здесь secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx. я проходил например в www.panelphysician.ca/
-
Доброго вечора Є вільна кімната з власними вигодами для оренди у Річмонд Хілл Вартість 1100$ Вадим-647-388-2979
-
Поняв, дякую
-
які магазини ще відкрити де сало продають, та чи є воно в канадських магазинахи
-
де в даунтауні можна сало купити зараз?
29 Jan 2023, 10:47
102599/116309
about 7 hours ago