Toronto Newcomers
-
Ну как бы да.. там мандалы везде и статуэтки… точно после индусов осталось
-
Я думал просто потому что мы живем в индийской колонии
-
Могу предположить, что в целях шумодавки
-
Для чего ?
-
Ты же уезжаешь
-
🔺Терміново Ваканція на прибирання з проживанням для однієї людини. За деталями можете писати на мій телеграм.
-
Всім привіт ще раз:) в мене таке питання , хтось в Торонто реєструвався на безкоштовні курси французької мови? І наскільки я розумію, на безкоштовні курси по КУАЕТ можна буде зарєєструватись лише до 31 березня, це так?
-
Да , через месяц
-
Куда 🥹
-
Пізніше теж можна
-
Щиро дякую!
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/new-life-canada/improve-english-french/classes.html
-
Привет всем! Кто-то оформлял Gst/Hst для убера , из тех, у кого еще не было CRA? Или это невозможно? Это будет наша первая декларация , в Канаде полгода. Получается никак не оформить без аккаунта?
-
Открыта вакансия Bakery Clerk в Sobeys , Kenora , ON. Официальное трудоустройство, полный рабочий день, помощь с поиском жилья на месте . За деталями пишите пожалуйста в лс.
-
Доброго дня 🫡 ... Можливо хтось знає центри або людей які допомагають з пошуком роботи 🤔 ... Дякую 🙃
-
Всем ас саляму алейкум Ребята кто летит из Торонто, Канада в Баку ? Мне нужно сим-карту передать..) Буду признателен.
-
Усім привіт роблю безкоштовний ефір на тему міграції, кому цікаво звертайтесь в особисті
-
А нам доступні безкоштовні курси французької?
-
Extension of special measures for Iranian nationals in Canada as temporary residents Ottawa, February 29, 2024
-
WEBINAR 01 березня 2023 💰 Податкова система Канади. Ваша перша податкова декларація. CANADA CUAET🇨🇦 ⏰Час в місті Торонто - 14-00; ⏰Час в місті Калгарі - 12-00. 🎬 ПОСИЛАННЯ www.youtube.com/watch?v=EvkgP1soOeA Ми в🇨🇦-t.me/UA_Canada_Cuaet/1111
29 Jan 2023, 10:47
103140/116756
about 3 hours ago