Toronto Newcomers
-
Неее, всё гораздо проще
-
Есть паль, которая доставляется из оригинальных заводов в Китае, просто отшивают на пару сотен больше и толкают на левак
-
Я Валера)
-
Та мы делаем рекламу 😀
-
В гучи не совсем так. Говорю как человек, который купил в Йоркдейле
-
Доброго вечора!Хотіла б перевірити аплікацію на постійне місце проживання на правильність , щоб не було помилок , і для одного папірця потрібен підпис адвоката або нотаріуса . Це для моєї дочки, їй 16 років , та вона прилетіла до Канади з програмою CUAET.Порадьте, будь ласка, до кого можно завернутися!
-
Підкажіть будь-ласка хто подавав заяву на фінансову допомогу на дитину, це можна заповнити одну аплікація на двох , мати + дитина ? Чи треба дві окремі подавати ?
-
На пляжах Доминиканы ходят с неверфул лв 🤣 задвигают за сотку
-
Так би одразу і сказали, що ви волонтери- таргету)
-
Здравствуйте, могу помочь с подготовкой к экзамену G2 - G full, возможно обучение с нуля, покажу маршруты, расскажу нюансы. По вопросам в лс.
-
Добрый день,подскажите пожалуйста не получается оформить детскую выплату единоразовую,пишет ошибка куда звонить,подскажите пожалуйста?
-
Всем привет, есть кто прилетал в аэропорт Гамильтон на днях?
-
Неделю назад, знакомые прилетели.
-
Хочешь прикол?
-
Продавщица пали подгорела?
-
У вас взагалі є українське громадянство ? Ато я щось не зрозуміла , що ви робите в цій групі , і щось там розказуєте за підвали на болотах🤢
-
Як вам безкоштовні курси англійської від YMCA?
-
Ля,кепка вообще пару бачей стоит в ларьке у китайцев, какие 7$ ))
-
Кубинцы закупают паль у чурок в Москве на садаводе, а потом продают ее людям на кубе же
-
Крыса?
29 Jan 2023, 10:47
103202/116756
about 3 hours ago