Toronto Newcomers
-
Жесть. За півдня закрили стрім
-
На офіційному сайті
-
До исполнения полных 12 лет, никакой разницы, но всегда лучше указывать бóльшую цифру
-
У китайцев стрижка кешем 15 баксов, нормально стригут (пересечение Спадайна и Дандас)
-
CUAET 🇺🇦🇨🇦 🎞 Відео інструкція - www.youtube.com/watch?v=xXyXop8ENsQ Як оформити Work Permit підлітку CANADA
-
Пора в саскачеван
-
Scam, be aware!
-
Хто летить з України в Торонто напишіть будь-ласка в особисті
-
🚗 Підготовка до G2, G full Торонто/інші міста - навчання з нуля та з будь яким рівнем досвіду - підготовка за маршрутами інспекторів Торонто та інших міст - живі відгуки студентів та детальна інформація в дірект 🤗
-
може знаєте де купити такі ліки?
-
[ Friday, March 1, 2024 11:42 PM ] Mmykola: compendium.com.ua/info/171343/sutent/
-
Нет. Для десяти лет и для одиннадцати цены разные. На всякий случай указали ,что 11
-
www.youtube.com/watch?v=S38r43gewP8
-
Я открыл себе American Express platinum . Он котируется в Канаде и США
-
Всім доброго ранку. Я зараз у Торонто з донькою. Ми неділю як приїхали. Будемо оформлювати мед страхування з понеділка. Може хто підкаже сімейного лікаря до якого можна швидко записатися на прийом. Буду дуже вдячна.
-
Что значит котируется?
-
Я работаю в туризме уже много лет, на авиабилеты 2-11 лет одинаковая цена. Не знаю у кого вы заказывали с разными ценами, звучит сомнительно
-
Ахах, чоловік подав в суд на рф, тому що війна негативно впливає на його моральний стан. І що ви думаєте? Суд позов задовільнив, постановив стягнути з росії компенсацію та виплатити Хмельничанину 200 тис грн. А що, так можна було?😁 ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
-
Вы на сайте перевозчика проверяли? Какая это авиакомпания?
-
На сайте киви. Если указываешь 10 лет, то цена на 200 дол. Дешевле, чем когда. Указываешь 11
29 Jan 2023, 10:47
103259/115933
9 minutes ago