Toronto Newcomers
-
Я работаю в туризме уже много лет, на авиабилеты 2-11 лет одинаковая цена. Не знаю у кого вы заказывали с разными ценами, звучит сомнительно
-
Ахах, чоловік подав в суд на рф, тому що війна негативно впливає на його моральний стан. І що ви думаєте? Суд позов задовільнив, постановив стягнути з росії компенсацію та виплатити Хмельничанину 200 тис грн. А що, так можна було?😁 ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
-
Вы на сайте перевозчика проверяли? Какая это авиакомпания?
-
На сайте киви. Если указываешь 10 лет, то цена на 200 дол. Дешевле, чем когда. Указываешь 11
-
Можно я вам в личку напишу.
-
Читала відгуки про Kiwi, що вони беруть передплату за квитки, а квитків немає. Повернути кошти важко 🤷🏻♀️
-
Мені на пошту прийшли квітки
-
Не лякайте))) вже купили)
-
Привіт, якщо хтось планує летіти з Канади і має файненс авто від 2019+ року (будь які моделі) — ми купимо у вас. Пишіть у приват з фото авто якщо зацікавлені.
-
Я мільйон разів через них купляла, все було добре) не лякайтесь)
-
За что?
-
Якщо купили та квитки отримали тоді добре. В інших чатах таке читала тому написала про всяк-випадок.
-
Швидко ви можете тільки Walk-in Clinic. Сімейного лікаря шукати у Торонто довго, вони не завжди є. У walk-in обов'язково з OHIP.
-
Для порівняння з тим, що я плачу.
-
Люди по полгода и дольше ищут того, у кого места будут свободные. А причём тут семейный врач к страховке?
-
Забудьте про "быстро" в отношении врачей. Нам на курсах английского привели статистику, в среднем по Канаде 10000 человек обслуживает 26 врачей.
-
З такою чергою , можна і не дожити до візиту)
-
Так це ж не канадійці) тут просто збірна солянка і з них взяли середнє арифметичне)
-
Но люди тут живут в среднем 83 года. Наверное потому что по врачам не ходят
-
Real true, unfortunately
29 Jan 2023, 10:47
103275/115933
about 2 hours ago