Toronto Newcomers
-
просто тут мне швед. кроны на доллары поменять не проблема, а вот найти канадские вряд ли успею\смогу поэтому и спрашивал
-
понял, спасибо за ответ
-
Мы сегодня платили обычными, а сдачу получили канадскими уже. И кредиткой тоже платили. Завтра будем банк искать)
-
А что такое ттс? Я думала престо карту купим и по ней можно везде ездить🙈😄
-
а обычные доллары где-то вообще принимают или не? И где тогда уж лучше менять
-
Вроде не советуют.
-
Ооо дякую)
-
не, у меня укр карты нет, есть только Шведская, но я планирую с неё снять деньги до вылета и перевести кроны в доллары. Или лучше оставить их на карте?
-
Всім привіт хтось знає перевізників з Торонто до ніагара
-
можна, але зазвичай курс невигідний. Краще знайти кращий курс, а обміняти мінімально необхідну суму для готівкових розрахунків. Українські, як і будь-які інші картки працюють в Канаді так само, як і в Україні (тільки обираєте місцеву валюту розрахунку - якщо термінал запитує). я взагалі не ношу готівку і розраховуюсь готівкою у виняткових випадках (напр, на фермерських маркетах, якщо немає касового апарату). Тому готівка як така не потрібна.
-
спасибо за ответы
-
если я в Торонто как прилечу и на месте уже решу ехать в waterloo, то ехать туда надо на такси или на чём? И чем платить тогда, картой или наличкой
-
ОК. Оплату оренди, продуктів харчування, транспорт, речі, інші покупки ви зможете робити з картки. Готівка - це більше для підстраховки (разові покупки/оплата за проїзд за кеш)
-
у меня всего будет дай Бог возможно 200$ с собой и всё, больше денег нет хд
-
Треба порахувати курсові різниці, щоб відповісти на питання. я би придбав кілька сотень канадських доларів, а решту розрахунків робив із шведської карти Потім побачите, по якому курсу ваш шведський банк робить розрахунки Може виявитися, що вам навіть вигідніше так і далі розраховуватися. А коли будете розуміти курс вашого банку, знайдете норм курс для обміну (і обміняєте, коли буде вигідний курс)
-
Плюс Uber/Lyft у разі чого
-
В аеропорту купіть собі Presto Card і поповніть доларів на $50-100$ (можна карткою оплатити) Цією карткою можна розраховуватися в міському транспорті Торонто, приміських поїздах та приміських автобусах На скріні - GO bus/train із Торонто в Ватерлоо.
-
мне то не принципиально, у меня 1 рюкзак и 1 чемодан х)
-
мне просто кто-то в фейсбуке скриншот кидал мол до ватерлу добраться 30$ стоит, ток я хз на чём
-
если такси - проще всего убер, и оплатится тем какая карта туда подключена, неважно вообще какая страна. убер есть убер. но в ватерлу на такси думаю будет весьма невыгодно ))
29 Jan 2023, 10:47
103610/116710
about an hour ago