Toronto Newcomers
-
можна, але зазвичай курс невигідний. Краще знайти кращий курс, а обміняти мінімально необхідну суму для готівкових розрахунків. Українські, як і будь-які інші картки працюють в Канаді так само, як і в Україні (тільки обираєте місцеву валюту розрахунку - якщо термінал запитує). я взагалі не ношу готівку і розраховуюсь готівкою у виняткових випадках (напр, на фермерських маркетах, якщо немає касового апарату). Тому готівка як така не потрібна.
-
Треба порахувати курсові різниці, щоб відповісти на питання. я би придбав кілька сотень канадських доларів, а решту розрахунків робив із шведської карти Потім побачите, по якому курсу ваш шведський банк робить розрахунки Може виявитися, що вам навіть вигідніше так і далі розраховуватися. А коли будете розуміти курс вашого банку, знайдете норм курс для обміну (і обміняєте, коли буде вигідний курс)
-
-
блин, не точно написала) я купила месячный проездной престо. а он работает только по торонто и прям ближайшим окрестностям. TTC - это одна из транспортных компаний в Онтарио, например чтобы доехать куда-то дальше то нужно пересаживаться на автобусы компании GO, а это уже по проездному не получится