Toronto Newcomers
-
Я напишу про другу спробу)
-
покажите им 1. 'кто eligible' для ohip с первого дня- это любой человек, кто приехал и остался в канаде по cuaet, без других доп условий 2.срок действия ohip - все время действия документа, подтверждающего статус cuaet и всегда зовите супервайзера. они немножечко умнее удачи.
-
Добрий вечір всім. Ділюся своїм досвідом. Сьогодні теж була на 777 вау street продовжувала OHIP так як у мене всі документи закінчуються 15 березня 2024. Взяла ще діючий wp і лист від IRCC де вказано термін продовження wp поки чекаю на новий. Потрапила до працівника який тільки навчався, дуже довго читала всі документи , просила допомогти у своїх колег але зрештою видала документ що продовжила на рік.
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка, чи є тут, хто їздив на Ніагарський? Як краще з дітьми поїхати ? Або може є трансфери ? Дуже дякую за інформацію !
-
Найкраще з Go Transit www.gotransit.com/en/partners-and-promotions/go-trains-to-niagara-falls-7-days-a-week
-
Это когда вам сообщили? Первый раз слышу.
-
t.me/etobicokeUA
-
Доброго ранку. Після filing taxes, скільки часу займає повернення коштів?
-
Я скачала додаток та заповнила лиш одну форму, яка там дається. Раніше було більше форм для заповнення. Зараз лише одна опціональна, але я її заповнила. В аеропорту ви ще будете реєструватися. Там будуть бокси де ви скануєте свій паспорт та вам робить фото. Якщо не заповнювати цю форму з додатка то просто в тому боксі буде більше питань, які потрібно пройти. Ми частину заповнили у додатку і тому уже в аеропорту лише скандували паспорт та зробили фото та відповіли на 2 чи 3 запитання. Було дуже швидко
-