Toronto Newcomers
-
Привет всем. Подскажите пожалуйста, сколько нужно времени залендиться и получить воркпермит в аэропорту Торонто?
-
Jerry Heil, Alyona Alyona, KOLA незабаром розпочинають свій тур: «Save Ukraine 2022» Північною Америкою. Улюблені пісні українців будуть звучати на сцені твого міста. Дати концерту дивіться тут ✨
-
Так, дякую, просто для новачків все здається дуже складно спочатку, в іншій групі мені все добре пояснили, тож я вже з'їздила і тепер все дуже зрозуміло:)
-
Доброго вечора , може хтось знає хороший басейн в етобіко або місісазі ???? Буду дуже вдячний за інформацію )
-
Ну так еали не получаете помощь от провинции, то не будет скидки на проезд. А помощи не будет если есть работа
-
Киевские котлеты кто сделает на заказ по предоплате ?
-
youtu.be/A6iCoTVdN2E Вот тут подробная инструкция на русском 🙌🏽
-
Только тем кто нуждается www.toronto.ca/community-people/employment-social-support/support-for-people-in-financial-need/assistance-through-ontario-works/transit-discount/
-
И где это можно сделать
-
У мене норм, не викидувало ні разу (тільки, коли виділений час для сеансу сплив)
-
Кто-то смог получить скидку на проезд в TTC?
-
Go train
-
Успіхів вам, думаю все буде ок і отримаєте до відльоту
-
Эта форма нормально работает только в Adobe Acrobat, я заполнил за пол часа, но теперь переживаю чтобы все было хорошо, завтра буду им звонить и разбираться
-
Ви не заповнювали заявки на сайті?
-
Біль Я сьогодні півдня витратила і так ц не заповнила до кінця Ця клята форма не скачується ніяк, цікаво сайт постійно вилітає лише у мене чи у всіх так 🙄🥲
-
Знову відчуваю цей бюрократичний біль
-
У мене так в сівс було Незрозуміло чому заблочили спочатку кредитку, а тепер звичайну🤣 телефонувала на гарячу лінію Звіряла кожну транзакцію чи це я чи ні
-
CIBC , BMO У мене цих два
-
завтра буду звонить им 100%. Какие вам сообщения приходили по поводу заявки?
29 Jan 2023, 10:47
10385/117437
about 3 hours ago