Toronto Newcomers
-
Які варіанти та умови ?
-
Почему вы так агритесь, я это писал не лично вам, но знаю что многие так делают, прилетают за 3 к, бесплатный отель на 2 недели, ниагара и назад. Получается такой себе отпуск ещё и в плюс выходят.
-
кому нужна paбoтa в Торонто - нaпишитe мне, есть очень хороший вapиант
-
Обменяю 1-1.5к USD на CAD при встрече в Даунтауне Напишите в лс, кому интересно Курс обсудим, выгоднее, чем в обменниках
-
Привіт всім!! У мене є Картка Клієнта у Royal Ontario Museum (ROM) до 31 січня 2025 року, що дає мені можливість відвідувати музей щодня безкоштовно, оскільки я вже оплатила за Картку Клієнта. Якщо ви бажаєте відвідати ROM та скористатися зниженою ціною на квиток, я можу запропонувати його вам за $10. Зауважу, що я можу отримати лише один квиток на день. Цей квиток включатиме загальний вхід та доступ до всіх додаткових виставок. Квиток з певною датою. Крім того, ви можете отримати 10% на квиток на ROM After Dark (вечірка у музеї), ціна за такий квиток буде $36 Також, до кінця березня місяця, 2024 року, цей квиток від Карти Клієнта також включає безкоштовний квиток на додаткового гостя, також 1 квиток на день. Тобто до кінця березня місяця, цього року, можна отримати 2 квитка, та я готова вам передати обидва за $20.
-
Це залежить від вашої кредитної картки
-
Ні, це не підходить, ви повинні робити це за власні гроші
-
Ех, а так хотілось
-
Лирика про краденные машины и полицию vm.tiktok.com/ZMMhpNC5k
-
Так, ти повинен зробити роботу для цього
-
Добрый день. Торонто. Сдается комната в двухкомнатном доме, не бэйсмент. Посуточно или понедельно. В пешей доступности магазины , общественный транспорт, 5 мин к озеру Ontario. Район: пляж woodbine За подробностями обращаться в личные сообщения.
-
Роблю 17- 20 годин 7 днів в тиждень Скільки можна вже😑
-
Я тоже хочу ключи от чужого мерса. Надо идти искать, все равно полиция не работает:)
-
Вже б радили просто роздавати на вулиці 😂
-
Бачила цей крінж ))
-
Механик на дому і на виїзд. Технічне обслуговування та діагностика. Заміна мастила, гальмів, деталі півіски, діагностика мотору та багато іншого. Пишіть в особисті повідоблення або дзвоніть 437 788 5221 + эвакуатор по Торонто та ГТА(ціна від $100)
-
🔴🔴🔴 Marlboro Red 1 блок в наявності Toronto
-
Hi! 👋 Im a new comer to Toronto
-
⚡️VR/WP/SP FAQ VR = Visitor Record WP = Work Permit SP = Study Permit — Если есть WP, то VR не нужен. WP даёт право находиться и работать в Канаде. — Если есть SP, то VR не нужен. SP даёт право находиться и учиться в Канаде. — Если есть VR, то есть право только находиться в Канаде, но не работать и не учиться (*). — Ни VR, ни WP, ни SP не заменяют визу и не дают возможность въезда в Канаду. — WP и SP истекают в указанный на них срок. — VR истекает в указанный на нём срок или если обладатель покидает Канаду раньше этого срока. — Получение нового VR/WP/SP не аннулирует уже имеющегося VR/WP/SP. — Если есть несколько действующих VR/WP/SP, то они действуют одновременно. — Нет никакого лимита на количество одновременно имеющихся/действующих VR/WP/SP. — Срок действия VR/WP/SP всегда определяется на усмотрение иммиграционного офицера. Что ещё забыли? Спрашивайте. #sp #wp #stay 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | info@lawpoint.ca
-
3000 CAD = 2032.70 EUR 😁
29 Jan 2023, 10:47
104344/116571
about 6 hours ago