Toronto Newcomers
-
Відкрийте трудовий договір, collective agreement, політики компанії. Якщо вам щось не врахували, попросіть перерахувати. Зазвичай, цього достатньо. Але майте на увазі, що є також деякі неписані правила, в т.ч. в крупних аудиторських компаніях. Тобто, коли tax season, то від працівників очікується підвищена навантаженість - це випливає із суті роботи. Не соромтеся запитати
-
Це вам вирішувати. Думаю, що немає універсальної відповіді. Особисто я ніколи не скаржився ні на одного зі своїх роботодавців. Але є працівники, які не тільки скаржились, але й судились. І скажу більше, мені доводилось в Україні представляти їх інтереси в суді. І всі справи були виграні. Клієнт отримував компенсацію Зрозуміло, що подальшої кар'єри там не було. В Канаді інший менталітет Тим важче щось порадити Але я думаю вектор ви знаєте - рухайтесь в сторону роботодавця, де вам буде комфортно. І дуже ймовірно, що вас спитають рекомендації із попереднього місця роботи. Тому я завжди радив: завжди залишайте позитивний слід після себе: по роботі і спілкуванні.
-
Хтось шукає part-time роботу? Є хороший варіант, з можливістю розвитку і переходом на full-time. Але бажано мати хоча б середній або трошки вищий за низький рівень англійської. Хто зацікавлений, напишіть в особисті повідомлення, надам більше інформації.
-
Какая-то фигня
-
t.me/UA_Canada_Cuaet/1194
-
Не могу вам написать, какое то ограничение, напишите мне пожалуйста