Toronto Newcomers
-
для вас будьласка та пропозиція, пишить їх у приватні, заробляйте Христа ради )
-
дякую за пораду. Робитиму як вважаю на краще :)
-
якщо для вас це щось незрозуміле - то йдить та розбириться, напишить їх в приват, дійзнайтеся як це працює. Мені доводити нічого не треба, я таких пачками у себе в групі кожен день баню.
-
бо то є скам, які претензії? Я на скам маю казати щось інше?
-
Не може бути неєтичної повединкі щодо скамерів. Ви то хто такий щоб давати мені поради, якийсь грек який назвав мене "поліція контенту", але сам веде себе як поліцай саме контенту ) Ви заодно зі скамершею?
-
Звісно заодно. Перш ніж виправдовувати свою поведінку і взагалі перш ніж публічно називати щось або когось скамом потрібно привести публіці аргументи і факти. А голослівні звинувачувальні випади в сторону рандомних постів - це максимально неетична поведінка в інтернет-суспільстві. А ну і ще хто вам сказав що я вас назвав "поліцією контенту"? Чи не занадто високий чин для вас? Це ж я про себе писав😉
-
Восемь
-
Про скам: 1) якщо є підтверджена інформація, тоді це скам. 2) якщо так здається комусь, але немає підтвердження, то, як мінімум, некоректно звинувачувати, тим більше публічно. Тепер щоб розрядити обстановку: от що думаєте, це скам? Жарт? Ваш варіант?
-
на онлік
-
makes sence!
-
Всем привет! Кто возит группы на Ниагарский водопад? Отзовитесь, плз