Toronto Newcomers
-
Не може бути неєтичної повединкі щодо скамерів. Ви то хто такий щоб давати мені поради, якийсь грек який назвав мене "поліція контенту", але сам веде себе як поліцай саме контенту ) Ви заодно зі скамершею?
-
Звісно заодно. Перш ніж виправдовувати свою поведінку і взагалі перш ніж публічно називати щось або когось скамом потрібно привести публіці аргументи і факти. А голослівні звинувачувальні випади в сторону рандомних постів - це максимально неетична поведінка в інтернет-суспільстві. А ну і ще хто вам сказав що я вас назвав "поліцією контенту"? Чи не занадто високий чин для вас? Це ж я про себе писав😉
-
Восемь
-
Про скам: 1) якщо є підтверджена інформація, тоді це скам. 2) якщо так здається комусь, але немає підтвердження, то, як мінімум, некоректно звинувачувати, тим більше публічно. Тепер щоб розрядити обстановку: от що думаєте, це скам? Жарт? Ваш варіант?
-
на онлік
-
makes sence!
-
Всем привет! Кто возит группы на Ниагарский водопад? Отзовитесь, плз
-
А какие расценки?
-
Всім привіт, можливо у когось є ентеросгель з України, куплю🙏🏼
-
⚡️CUAET продлили, официально До 31 июля 2024 года получить work permit / study permit смогут те, кто получил положительное решение по визе CUAET 4 февраля 2024 года или позже. Те, кто получил решение по визе CUAET до 4 февраля 2024 года, но на work permit при этом не подавался, разрешения на работу после 31 марта получить не могут. 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | Подписаться