Toronto Newcomers
-
Добрий день! Мене звати Аліна, я тату майстер. Ціни від $80. Приходьте до мене за власною унікальною тату, яка підкреслить ваш стиль та індивідуальність. Запис на квітень-травень, пишіть. Instagram: www.instagram.com/tattooallli?igsh=MTVqeTY0azZhczR5MQ%3D%3D&utm_source=qr Email: [email protected] 📍Oshawa
-
❗️Допомога в поданні податкової декларації Хто ще не подавав декларацію за 2023, можу з цим допомогти. Подаю в електронному режимі, інформація одразу надходить до CRA, допомагаю з налаштуванням direct deposit (для того щоб виплати отримувати на карту). За детальною інформацією звертайтесь в особисті повідомлення📩
-
❗️❗️Комітет повернув обмеження щодо надання консульських послуг за кордоном без наявності військово-облікових документів, - член комітету Ірина Фріз. 10 квітня законопроєкт буде в Раді, а 11 квітня - фінальне голосування. Також ще правки: ▫️ 1 місяць служби зараховується як 3 місяці, якщо військовий виконував бойові завдання безпосередньо в районах; ▫️Військовим на першій лінії за кожні 30 днів виконання бойових завдань сумарно виплачується винагорода в розмірі 70 000 грн; ▫️Нові контрактники зможуть самі обрати підрозділ, де служитимуть. ▪️додати новину ⚡️ заряди ХЧ
-
Да перестань платить кому ты че доказываешь нет машины нет оплаты
-
Останнім часом багато викрадених авто знайшли викрадених. Сподіваюсь ваша серед тих машин и вам її повернуть.