Toronto Newcomers
-
Дівчатка, привіт! 🌸💅 Мене звати Карина, і я є сертифікованим бʼюті-майстром з великим досвідом роботи. Виконую усі види МАНІКЮРУ та ПЕДИКЮРУ за 1,5 год. Працюю лише на високоякісних українських матеріалах та одноразових розходниках. Дуже зручна локація між станціями Davisville та Eglinton. Зі мною завжди можна про щось поспілкуватися, поки робиться манікюр твоєї мрії. Це я можу відверто запевняти.😉❤️Чекаю на тебе! 👋 Мої контакти: (437) 733 5896 telegram/viber/whatsapp: +380993773438
-
t.me/herewalletbot/app?startapp=4740456p
-
Wealth is not about having a lot of money; it's about having a lot of options, here I come across this platform yesterday and I decided to give it a try and see how it goes but unfortunately for me I received my profit of $16,300 successfully, I was never asked to pay any dime for withdrawal, I highly recommend this platform to anyone out there who's in need of financial help click on the join platform botton or text administrator
-
Dodge journey 2011 R/T 3.6 84000 km , 9750$ + торг, Mississauga. За додатковими фото в дірект.
-
Нужны люди в команду для заработка. Неполная занятость. от 20 лет. по вопросам в лс
-
Предлагаю удаленный заработок в команде. От 20 лет. По вопросам в лс
-
Нужны люди в команду для заработка. Неполная занятость. от 20 лет. по вопросам в лс
-
ахахах) ну там просто ещё владельцы белорусы и кажется сыграло роль при живом общении адекватность наша… но так-то люди тут нам приветливые попадались, готовые идти на встречу, а без договора мы не рассматривали даже, просто как-то боязно было, что выселят)
-
Нам на примерно такого же порядка сумму на счету ответили, что если бы еще нолик добавить, и тогда это будет убедительно
-
💼 Іміграційні консультанти Канади🇨🇦 🔹 Команда UA CANADA сформувала імміграційних консультантів по Канаді, з якими проводила вебінари (www.youtube.com/@UA_Canada/streams), де ви можете подивитися корисне відео про отримання PR і не тільки (список консультантів оновлюється). ✅ Детальніше - t.me/UA_Canada_Cuaet/766 Ми в Канаді - www.instagram.com/ua_canada_cuaet/