Toronto Newcomers
-
мне нравится CIBC приложение, не супер, но лучше, чем у BMO
-
Наврядчи спочатку буде зрозуміло який з банків запропонує найліпший відсоток по іпотеці))
-
Щоб їх порівняти, вам треба залогінитись, а для цього вже треба рахунок відкрити. Тому поюзати і вибрати найзручніший не вийде (по факту дізнаєтесь) Моя думка off-topic: це в Україні банки за клієнтами охоту влаштували. Тут ваші гроші мало кого цікавлять. Вам легко можуть відмовити відкрити кредитку без пояснень причини, якщо ви не підходите банку як клієнт. І навпаки, якщо маєте гарну репутацію, нададуть максимум сервісу. Я би йшов не туди, де крутий банкінг в телефоні, а туди, де тобі в перспективі іпотеку дадуть під вигідний процент. І здивуєтесь, але це може бути зовсім невелика установа чи провінційний банк (звичайно, якщо ви не готові 20-30 років переплачувати проценти). Банківські подукти плюс-мінус однакові, апки в тел різні. Всі кажуть йти в RBC #1 банк за активами. Так, але туди без апоінтменту навряд чи потрапите (навіть дрібницю уточнити). Тому дивіться, який банк що готовий вам запропонувати.
-
паспорт не отправляли?, просто получили letter of introduction на почту?
-
Именно так и сделал
-
А вы сами так делали или кто-то из знакомых?
-
А ви порівнювали мобільні застосунки? Який банк має найкращій? Без врахування необанків
-
Да, это возможно, более того можно использовать действующую биометрию
-
Моя порада для ньюкамерів (не для вас, і не для тих, хто все й так знає)
-
Вашего совета я не просил
-
В "первоісточніку" вам скажуть подаватися, а через 10 днів на пошту прийде відмова, бо ви не відповідаєте критеріям для кредитки. І будете із цією відмовою будувати кредитний рейтинг (по 'нєзнанію') Але це гарний досвід - запам'ятається
-
Тоді відкриваєте там, де забажаєте. Але я ще не зустрічав людей, у кого спочатку був job offer, а після відкривав рахунок. Мабуть, є такі (але це не дуже логічно). Спочатку робите документи, включно із відкриттям рахунку, потім йдете на роботу. Все рівно зп кудись же мають виплачувати
-
Тогда можно позвонить в банк и спросить, первоисточник всегда лучше, чем чат в тг
-
А якщо є джоб офер ?
-
Я еще до наличия работы открывал, по прилету. Не вижу взаимосвязи. При наличии работы начинает credit score расти - это да.
-
А в ці банки раджу піти, коли буде робота і стабільний дохід. Тоді отримаєте максимум бенефітів
-
якщо ще не маєте роботу, то раджу CIBC. Там відкриєте поточний рахунок (Chequing) і кредитку (Credit account). Десь 1000 дол дають новоприбулим. Якщо у вас є робота, то можуть і більший ліміт погодити
-
В любом удобном для вас. Банк №1 в Канаде - RBC Банк №2 в Канаде - TD bank Достаточно SIN number. Открывают даже если живете в отеле.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, в якому банку в Канаді дають кредитну карту? Не знаю в якому банку відкривати рахунок. Наперед вдячна за відповідь.
-
Абсолютно согласна. Хочешь работать - будешь работы. Дома тоже многие ныли, что работы нет, но на самом деле работа есть, а желание работать - есть не у всех.
29 Jan 2023, 10:47
1059/116784
about an hour ago