Toronto Newcomers
-
Десна не завжди буде свідчити про періодонтит Лише у випадку, якщо є нориця ( тобто хід через який під тиском весь ексудат хоче вийти назовні» Особисто моя рекомендація , як лікаря Витратити з кредитки які є у 80% тут 1000-1500 у випадку якщо це буде потрібно і залишитись з власним зубом А ще є наші лікарі які працюють « на дому» Будь ласка, добре подумайте перед тим як йти на крок з видаленням, краще зателефонуйте зараз у стоматологію і скажіть, що у вас емердженсі і зробіть хоча б рентген , тоді ви будете знати які варіанти у вас є далі Ще тут можна безкоштовно лікуватись в стоматологіях при університетах (коледжах) як і у нас, але майте на увазі, що там зазвичай студенти під наглядом лікарів.
-
Не подскажу по ценам( мне все покрыла страховка от работы Однако все равно можно позвонить, там приятная девушка Катя на ресепшен, она проконсультирует
-
У меня пока "положительный" опыт. Если посещение эмердженси можно назвать положительным опытом. И КТ и МРТ сделали. Правда профильного специалиста посетил через 3 дня, а не сразу. Как по мне нормально медицина работает.
-
Господа, а что там по волмарт подписке, где то видел кто то писал за 15 баксов можно в течении месяца заказывать все что угодно
-
Напишу і свід досвід взаємодії із канадською медициною. Лчікував у emergency 6 годин у Торонто (це по місцевим міркам досить недовго, судячи із того, що розповідали інші пацієнти в емердженсі (за 6 годин уже перезнайомився із багатьма). Цікаво, що із місцевих ніхто не розповідає, що медицина якась погана чи недоступна, чи то дуже довго чекати 6 год (коли 'по швидкій'). Здогадуюся, що це тому, що канадці в цілому не лікувалися в Україні (і неможливо порівняти). Для прикладу, в Європі (точніше, Німеччині, Польщі), в США - дуже схожа ситуація. Так, в США є приватні клініки (але й там є черги). В Україні в плані медицини для мене був рай (звертався дуже й дуже рідко, але до дуже фахових лікарів). І щоб потрапити мені в Києві до вузькопрофільного лікаря, то максимум що чекав, то тиждень (і то, як правило, через те, що у мене не було терміновості). Встановити правильний діагноз - це найбільш важливий крок. І в Україні я міг покластися на фахівців на 100%. Можливо, тому, що є медики в родині. В Канаді з цим складніше: система, як на мене, розрахована на масового пацієнта, в Україні більш індивідуальний підхід. Ps. Можливо, коли знайду тут чудових лікарів-фахівців, які крім формальних відповідей зможуть пояснити та відповісти на додаткові запитання, то я зміню свою думку. IMHO
-
Верю. Меня в Индии и Мексике за минуты лечили.
-
В Индии зараза какая-то поиципилась. Температура 40 была. В Мексике осложнения после гриппа. Острый бронхит. И там и там моментально укололи антибиотики.