Toronto Newcomers
-
Не подскажу по ценам( мне все покрыла страховка от работы Однако все равно можно позвонить, там приятная девушка Катя на ресепшен, она проконсультирует
-
Пора просить убежище от преступной власти
-
так они же ждут спец программу пр для украинцев. все никак не выберут: то ли спец программа для украинцев, то ли беженство.
-
А є просто персони яким би потріпатись)
-
Смішно лише те, що ті хто дійсно хотіли - давно вже попросили)
-
О я это проходил. Лучше эмердженси посетить и попытаться найти семейного врача.
-
Чекати можна багато чого)
-
У меня пока "положительный" опыт. Если посещение эмердженси можно назвать положительным опытом. И КТ и МРТ сделали. Правда профильного специалиста посетил через 3 дня, а не сразу. Как по мне нормально медицина работает.
-
Господа, а что там по волмарт подписке, где то видел кто то писал за 15 баксов можно в течении месяца заказывать все что угодно
-
Напишу і свід досвід взаємодії із канадською медициною. Лчікував у emergency 6 годин у Торонто (це по місцевим міркам досить недовго, судячи із того, що розповідали інші пацієнти в емердженсі (за 6 годин уже перезнайомився із багатьма). Цікаво, що із місцевих ніхто не розповідає, що медицина якась погана чи недоступна, чи то дуже довго чекати 6 год (коли 'по швидкій'). Здогадуюся, що це тому, що канадці в цілому не лікувалися в Україні (і неможливо порівняти). Для прикладу, в Європі (точніше, Німеччині, Польщі), в США - дуже схожа ситуація. Так, в США є приватні клініки (але й там є черги). В Україні в плані медицини для мене був рай (звертався дуже й дуже рідко, але до дуже фахових лікарів). І щоб потрапити мені в Києві до вузькопрофільного лікаря, то максимум що чекав, то тиждень (і то, як правило, через те, що у мене не було терміновості). Встановити правильний діагноз - це найбільш важливий крок. І в Україні я міг покластися на фахівців на 100%. Можливо, тому, що є медики в родині. В Канаді з цим складніше: система, як на мене, розрахована на масового пацієнта, в Україні більш індивідуальний підхід. Ps. Можливо, коли знайду тут чудових лікарів-фахівців, які крім формальних відповідей зможуть пояснити та відповісти на додаткові запитання, то я зміню свою думку. IMHO
-
Верю. Меня в Индии и Мексике за минуты лечили.
-
Едьте в Турцию или в Грузию и там сделают все за 24 часа. Если надо могу дать контакты. Делал операции , зубы и все ок.
-
так с этим не к врачам надо, просто покушенькать😂
-
В Индии зараза какая-то поиципилась. Температура 40 была. В Мексике осложнения после гриппа. Острый бронхит. И там и там моментально укололи антибиотики.
-
Думал от запора . В Индии особенно 😂
-
Избыточных денежных накоплений😄
-
от тяжести в кошельке😂
-
От чего?
-
Там хіба що вчепити щось можна
-
Я отримав тут сімейного лікаря, дав йому результати MRI і вже місяці 3 нічого не відбувається, ні позвонити ні написати не можна, все що треба він нього це направити мене до профільного спеціаліста, щоб дати йому копняка треба робити апойтмент, який буде через місяць і пропускати роботу
29 Jan 2023, 10:47
106348/115892
about 2 hours ago