Toronto Newcomers
-
Я отримав тут сімейного лікаря, дав йому результати MRI і вже місяці 3 нічого не відбувається, ні позвонити ні написати не можна, все що треба він нього це направити мене до профільного спеціаліста, щоб дати йому копняка треба робити апойтмент, який буде через місяць і пропускати роботу
-
-
Оттуда же почти все дженерики по миру распространяются :).
-
Скажу як любитель приватних клінік , я завжди була осторонь державних Але трапилось так, що мені колись потрібна була термінова операція Мали робити мені в приватній кули я і потрапила на консультацію в неділю ) але на жаль анестезіолог був вже на операції Мене направили в державну до конкретного хірурга Все пройшло чудово Як на мене більше значення має лікар) Повірте, інколи можна і зв старими інструментами створити диво знаючи, що робити А інколи дай найкращий інструментарій, а толку з цього 0)
-
В фейсбуці багато оголошень що завтра лікують безкоштовно Пошукайте, я не зберегла
-
Не скажу, що шанси кращі Це більш про комфорт для самого пацієнта Ми ж йдемо в приватну практику щоб обслуговуватись швидко, з кращим інструментарій, в естетиці та якісно) Немає такого, що в приватну йдуть лише тому що там лікують добре, а в державній погано)