Toronto Newcomers
-
Оттуда же почти все дженерики по миру распространяются :).
-
Скажу як любитель приватних клінік , я завжди була осторонь державних Але трапилось так, що мені колись потрібна була термінова операція Мали робити мені в приватній кули я і потрапила на консультацію в неділю ) але на жаль анестезіолог був вже на операції Мене направили в державну до конкретного хірурга Все пройшло чудово Як на мене більше значення має лікар) Повірте, інколи можна і зв старими інструментами створити диво знаючи, що робити А інколи дай найкращий інструментарій, а толку з цього 0)
-
В фейсбуці багато оголошень що завтра лікують безкоштовно Пошукайте, я не зберегла
-
Не скажу, що шанси кращі Це більш про комфорт для самого пацієнта Ми ж йдемо в приватну практику щоб обслуговуватись швидко, з кращим інструментарій, в естетиці та якісно) Немає такого, що в приватну йдуть лише тому що там лікують добре, а в державній погано)
-
Будучи студентом в Харкові, розболівся зуб мудрості. В студполіклініці після знімку стоматолог сказав - операція (до хірурга), а хірург відфутболив назад до стоматолога. Пішов у приватну - консультація 100 грн (а у мене підвищена стипендія 51 грн, не по карману) Пішов у держ стоматологічну поліклініку по Пушкінській. Обладнання там було дуже-дуже старе (але виходу не було, літо, сесія, їхати в Київ до брата не було часу) Зробили мені надріз, зуб мудрості й досі цілий та не турбує. Тому найголовніше у будь-якій інтелектуальній роботі - фундаментальні знання та великий досвід. Без цього навіть на найсучаснішому обладнанні нічого толкового не буде.