Toronto Newcomers
-
Мы на работе заказываем тут: venericameatsdelivery.com/ Обычное свежее мясо. Не "от Амишей" конечно, но мне нравится. У них примерно раз в месяц есть скидки 10%. Мы тогда заказываем на 3х-5х чтоб была бесплатная доставка.
-
К амишам никак не доберусь. В субботу надо будет заехать.
-
А вот магазин со свежей рыбой и большим выбором пока не нашли.
-
North Fish Company - очень вкусная копченая и вяленая рыба.
-
Я жду тестя, прилетает скоро, берем удочки и на озеро. Свежее и настоящее не бывает :))
-
Дороже потом лечиться не пойми от чего :))). Тут в супермаркетах продукты странные. Они не портятся практически.
-
Я представляю какие в озерах раки на дне жирные. Они тут никому не нужны же. Хоть водолазный костюм бери и ныряй смотреть :))))
-
С рыбой речной проблем нет. Я не рыбак, но пару раз ходил за компанию в прошлом году и каждый раз ловил рыбу, причем не маленькую. В районе Humber bay bridge. Карпа на 8кг,щуку 3 кг, осенью лосось на 7кг. Наверное из-за того что рыбу не ловят сетями она такая и растет. Купил лицензию, почитал что и когда ловить можно и вперед))))
-
Спасибо. Гляну.
-
Здається КІМНАТА в будинку Mississauga, Sidmouth Street Вже вільна, можна заселятися Для ОДНІЄЇ ОСОБИ Господарі придбають ліжко queen size та матрас, подушки теж нададуть Можна зняти на місяць або довше Кредитна історія, довідка з роботи не вимагаються Ванна кімната спільна ще з 2 орендарями-українцями, які проживають в іншій кімнаті Кухня, бекярд та загальна зона спільні з 4 людьми (пара господарів 60+ та 2 орендарі) На кухні є все необхідне для приготування та споживання їжі, включаючи посуд, мікрохвильовку, чайник, тостер, холодильник В будинку чисто, тихо та дружня атмосфера Всі запитання - в месенджер, будь ласка
-
🏠Living room for rent in a two-bedroom apartment 💵$760 per month+ utilities and WIFI (altogether around 800) 📍5-minute walk to Islington station
-
всім привіт! чи є у когось контакти надійного сервісу в торонто по ремонту телефонів, а конкретно iPhone. В мене зламався зарядний порт і терміново треба відремонтувати. якщо є надійний сервіс, або людина, яка цим займається, напишіть, будь ласка в приватні повідомлення. Дякую завчасно і всім гарнго дня