Toronto Newcomers
-
Так, потім на дітей помилку вибиває
-
А ви як заповнюєте? Першу на себе, потім галочку ставите що на 2 дітей і ще 2 сторінки заповнюєте?
-
Та я вже 1,5 місяця намагаюсь, і не проходить на двох дітей
-
Така ж була проблема, зателефонували, сказали через тиждень спробувати ще! Повторили через днів 8-9 і все пройшло, але з другого разу. І гроші прийшли через 2 дні.
-
t.me/EasyJoob Кому нужна работа, тут можно найти
-
в канаде холодно, и высокие налоги, будете скучать за домом, а еще сложно устроиться на работу, и надо знать язык, и жилье дорогое )) давно так не смеялся, спасибо 😂
-
я не так сказав?
-
Люди ніколи не їхали до Канади без PR чи хочаб закритого work permit під роботодавця
-
Осyовные причины почему не стоит переезжать в Канаду. Ставьте лайк👍🏻, подписывайтесь на канал и пишите комментарии. youtu.be/_NH7GnL2iW8 📍Newfoundland and Labrador ❗️Подписывайся: 📱Telegram 🎥Youtube 📸Instagram 🎶TikTok
-
Щиро дякую вам!!!!
-
Нічого не треба міняти. Спробуйте ще раз подаватись через декілька днів. Так вже було недавно, сайт видавав таку помилку десь до двох тижнів з початку року перебування в Канаді. Потім все було нормально. Думаю, що це зроблено, щоб наші "заробітчани", які їдуть з Америки в Канаду на декілька днів, щоб взяти гроші, не змогли цим скористатись.
-
Сразу справа после выхода из зоны выдачи багажа
-
Всем привет. Подскажите пожалуйста, где именно в аэропорту Торонто можно найти волонтеров или красный крест?
-
Я так і не зверталась більше. Треба в аеропорт їхати міняти
-
А які дії для того щоб міняти візітор рекорд. Де звертатись?
-
Я стикалася. Також не проходить на дітей, дзвонила на горячу лінію, дівчина казала через тиждень спростувати, спробувала і не пройшло. Потім дзвонила ще, сказали міняти візетор рекорд))
-
разве весь куает закрывают? я читал только, что если заехать после 31 марта 2023 то выплат не будет
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Коли оформляю заявку онлайн на одноразову допомогу, програма показує помилку, а саме у заявках на дітей помилка у UCI nomber. Заявку роблю як я головний заявник (мама) та додаю 2 дітей. В моїй заявці все добре , а в дітей показує помилку що невірний UCI nomber. Хто стикався з подібною ситуацією? Підкажіть будьласка що робити?
-
так як люди працювали до CUAET
-
Підкажіть будь ласка - якщо людина не отримає work permit і програму куает закриють Як їй можна буде потім працювати легально в Канаді?🙏
29 Jan 2023, 10:47
106/115899
about 2 hours ago