Toronto Newcomers
-
Знакомой отказали
-
Про вірмен, курдів в Туреччині нічого не чули? Почитайте
-
Судячи із цієї таблиці, відмов для українців ще не було. Цікаво, що відмов для росіян також не було. Дійсно, статистика дуже обнадійлива для тих, у кого немає інших варіантів
-
Интересно от чего турция бежит 🤔
-
Це все прекрасно я питав що вона написала
-
Она с Мариуполя, дома нет. Молодая с мужем. Работает. И тд
-
землетрясения были жесть, много людей погибло =/
-
Ну тут вроде небольшая вероятность
-
В Канаде типа не будет землетрясений?
-
Хтось працює з деревом, типу меблів чи щось таке? Маю досвід канадський у виготовленні та інсталяції меблів шукаю щось схоже
-
Ні, але моя колишня була бревно
-
Но есть районы в турции где их не было
-
Привет! Ищу коммерческое помещение либо частный дом в районе даунтауна. Открыта к общению с риэлторами. Кто может поделиться контактами буду благодарна!
-
здається майстер бежрум in whitby 1000$
-
Здасться окрема двохкімнатна квартира на першому поверсі приватного будинку. -великий бекʼярд, -парко місце. Хороша локація - поряд озеро, автобус, трамвай, парки. Етобіко (Кіплінг-Лейкшор) Ціна 2200 За всіма питаннями телефонуйте за номером телефону (416) 220-4687. Будь ласка, НЕ звертайтесь в повідомлення дзвоніть напряму за номером телефону, я особисто не володію інформацією щодо квартири.
-
ОТДАМ ТРИ БИЛЕТА НА КОНЦЕРТ POP EVIL‼️‼️ Сегодня в the Opera House в 19:00! По сути через полчаса! Жалко что сгорят билеты!
-
В етобіко здається в 2 бедрум апартаментах кімната з меблями 1100 перший останній місяць. В іншій кімнаті проживає дівчинка 50 років))
-
Сдается комната в уютном доме в районе Этобико Цена 850$ первый и последний месяц ,коммунальные уже включены По всем вопросам ЛС или 4376774886 Денис
-
З 9 травня
-
Всім привіт. Шукаю кімнату в Мессіссага або Етобіко.
29 Jan 2023, 10:47
107351/115899
about 7 hours ago