Toronto Newcomers
-
Доброго дня всім 👋 18 травня звільняється 1-бедрумнв квартира в хорошому новому будинку. На перехресті вулиць Дандас та Раннімед. Магазин Фрешко за 2 хвилини ходьби від будинку, Волмарт 8 хвилин. По квартирі за півтора місяці внесено передоплату – до 30 червня. Оренда 2.333 на місяць. Може знаєте когось, хто шукає житло? Можна тимчасово, а може люди наш договір захочуть продовжити і залишаться там…? Можливі варіанти.
-
Привет! В связи с переездом продаю: 1. Philips 50’’ Roku TV почти новый 250$ 2. Кальян Avion stick r 200$ 3. Шуроповерт/дрель ryobi 50$ 4. Шуруповерт/дрель Ikea 2шт за 60$ 5. Оригинальная быстрая зарядка на технику apple (блок + провод) 20$ 6. Чемодан неубиваемый samsonite 30$ 7. Укулеле 25$ 8. Скейт/пенни 10$ 9. Safety boots 43-44 размер 15$ 10. Новые зимние ботинки 43-44 50$ 11. Лазерный строительный уровень 150$ Забирать можно в районе wilson station
-
У меня есть!
-
Англо- та російськомовна юристка (можливо, ще й франкомовна), яка розуміє українську мову. Я в неї завіряла документи.
-
Добрый день , кто может поделиться информацией как брать справку о несудимости в Польше ?
-
Дякую 😊
-
Привіт, я тут намагаюсь розібратись с податками, які я заповнив та вони повертаються та приходять деякі парери та нічого не зрозуміло? Хтось знає щось про це? На першій фотографії Канада Карбон Рибейт На другій також
-
Привіт, я тут намагаюсь розібратись с податками, які я заповнив та вони повертаються та приходять деякі парери та нічого не зрозуміло? Хтось знає щось про це? На першій фотографії Канада Карбон Рибейт На другій також
-