Toronto Newcomers
-
Люди, підкажіть будьласка перевірених сертифікованих перекладачів! Дякую
-
Відправив фото чеку через банківський додаток CIBC. Але на тильній стороні втиканув поставити свій підпис)Чи це буде проблемою ?? Дякую за відповідь)
-
Ага
-
Увага! Торонто, Етобіко. Здасться окрема двокімнатна квартира на першому поверсі приватного будинку. Є великий бек'ярд, парковка, дуже добра локація. Поряд озеро, автобус, трамвай, парки. Етобіко (Кіплінг-Лейкшор). Ціна 2200. За деталями будь ласка звертайтесь напряму до господаря (розмовляє українською) тел. 416 220 46 87 Ігор
-
а если не пришло, значит мой медэкзам засчитали уже?
-
кто-то знает номер механика который может сделать сейфити без осмотра машины?
-
Покатаешь меня на моцике? )
-
Мне пришло, но я делал медкомиссию в 22 году. Что это значит?
-
Так зачем мне присылать его?
-
Там же написано в письме, что если вы уже прошли мед экзам или записались, то проигнорируйте это письмо
-
Не знаю. Рассылку сделали) мы вот чуть не забыли. Хорошо письмо увидела и записалась сегодня
-
Сегодня Стерненко начал сбор на ночные дроны. В официальной группе монобанка. Могу скинуть группу в личку. Также в самом монобанке приходит уведомление о сборе.
-
2500 на ходу
-
IKEA стіл 40$ ikea стільці 4шт-60$( купували стільці 1,5міс тому ідеальний стан)
-
Не просто хочуть, а вже давно грають Я так розумію, що ти дівчат у партнери шукаєш, тому успіхів.
-
Никто в большой теннис не хочет поиграть? Средний уровень, Wilson station
-
Доброго дня. Можу дати контакт в особисті
-
Привіт, порадьте еміграційного консультанта)
-
Ціна? Модель?
-
Продаю ноутбук недорого. За деталями пишіть @Tony808
29 Jan 2023, 10:47
107982/117025
about 6 hours ago