Toronto Newcomers
-
Знакомый сам нашел, неважно где. Но нашел за пару дней, интернет, фейсбук, индиид и так далее. Было бы желание. Англ уровня сильно ниже среднего
-
За 2 - 3 дзвінки люди знаходять. Сам дзвонив і домовлявся. Головне - шукати і самому бути відповідальним за своє життя.
-
Всё так.. Мой опрос показал что половина работает за 20ку а половина без работы. Лишь единицы зарабатывают относительно много…
-
Главное желание. Но большинство приехали, думают тут за час 100 платят и перебирают.
-
Абсолютно точно. Несколько человек знаю кто из наших с английским ни бэ ни мэ толком, но они находили работу, за неделю))
-
Тем более в чат скидывали работы. Да маленькая ставка но лучше чем 0
-
Он не найдёт. Говорю он 2 месяца тут пишет. До этого на русском, сейчас решил перевести на украинский. Ну и умение водить машину за 27 лет? Такое себе достижение 😅
-
Спамить в чат новичков одно и то же сообщение - это не поиск работы 🥲
-
Есть у кого нибудь контакты работы на стройке в Торонто, либо же грузчиком?
-
И стройка ему не подходит? Пишет не боится физ труда. Он уже более 2 месяцев ищет работу 😅
-
15.02 разом з візою
-
Если бы все люди, так толково отвечали и помогали как вы, то мы бы уже наверное колонизировали другие галактики . Кратко и понятно. 👍🏻
-
А термін дії work pemit,теж закінчився?
-
Добрий день, підкажіть хто здавав мед екзамен в Німеччині, потрібно робити попередній запис?
-
Юра, ну дивіться: - Uber eats вам не підходить; - на логістику у вас немає канадських прав (full G); - будівництво теж не бажаєте; - а для офісної роботи не знаєте англійської. Раджу обрати професію, яка подобається і де хочете розвиватися. Подивіться, який скілів не вистачає, я розвивайте їх. Плюс вчіть мову. А поки раджу розглянути реалістичні варіанти, і почати працювати (звичайно, якщо у вас не мішок грошей з собою). Така реальність. З повагою
-
Шукаю роботу в Торонто ‼️ Я з 🇺🇦 , мені 27 років, вмію водити машину. Готовий розглянути будь-яку пропозицію. Фізичної праці не боюся.
-
Нужно делать новый паспорт и туда вклеивать новую визу, предварительно подавшись на нее из личного кабинета
-
chroma dental
-
Добрий день. Допоможіть будь ласка, хто має інформацію. У мене закінчувався паспорт (вчора я його продлила), а віза теж була до кінця закінчення паспорта. Хто знає де і як можна продовжити термін візи ?
-
Я тоже знаю такое, но там стыковка коротка, они не получают багаж и не выходят, поэтому вопрос
29 Jan 2023, 10:47
1081/116787
about 3 hours ago