Toronto Newcomers
-
Автомобіль це механізм дії управління пов'язаний з моїм життям, якщо він у вас заноза ви зрозумієте де? тоді це ваше, автомобіль я продам за безцінь я знаю яка його ціна, він вже мені заробив те що я потратив і ще на прожиття хватило, так що ви мені нічим не допоможете тіль що я побачив вашу незацікавленість в покупці, а мені це зовсім не потрібно в даній ситуації, скоріше всього ви з вашими висловлюваннями які зверху більш за все насміхаєтеся а не допомагаєте, це моя думка, щасти вам
-
На фейсбук выставь Индусы заберут
-
З 1 червня здається кімната для порядної, охайної людини, , в Міссіссауга, ціна 900$ , оплата за першій та останній місяць. Всі питання в приватні повідомлення
-
Резюме канадское в кого заказать ?
-
🔬Если кому-то интересно, как проверяют трудоустройство, то например вот так. Это Альберта, AOS. Но подобным образом может проверять как любая провинция, так и федеральные власти. И ещё другими способами, этот далеко не единственный. Обратите внимание на deadline — всего 4 дня. Короткие дедлайны в таких случаях в порядке вещей. #доки #experience 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | Консультация