Toronto Newcomers
-
Я занимаюсь ремонтом с опытом работы более 25-ти лет. Есть транспорт. Обслуживаю весь GTA. Я предлагаю: - бесплатную консультацию и оценку работы - разумные цены и гарантированное отличное качество работы. Ремонт ванной комнаты и кухни. - Монтаж гипса и штукатурки - Установка пола - Установка дверей - Краска - Внутренняя отделка Звоните, буду рад помочь! Гамлет - +1 (647) 879-3905
-
Ребят, кто знает, я чёт не могу найти дома свою престо карт, на ней деньги есть. Как то можно этот баланс перекинуть на новую карту?
-
З 1 по 5 червня пропоную на короткий період в оренду свою студію в Downtown (Isabella), 5 хв до метро Bloor або Wellesley, є ліжко та софа, тв, інтернет, посуд, всі деталі в особисті.
-
Если регистрировали ее в акаунте прэсто то там можно трчно.
-
Сдается комната в 2-х комнатной квартире. Во второй комнате живёт девушка из Украины с кошечкой. 3-я комната общая, совмещённая с кухней. Квартира просторная, полностью меблирована, находится в благополучном тихом районе(Мидтоун)(St clair/Yonge). Метро, супермаркеты, аптека в пешей доступности. Для спокойной девушки, работающей или студентки. Можно (даже приветствуется) с домашним питомцем. Оплата 1342+вайфай,электр. и страховка,в сумме на месяц где-то 1450. В комнате есть мебель,которую оставила соседка,по желанию можно ее выкупить,если нет своей. Подробности в ЛС.
-
Sound bar Звукова панель від Yamaha Ідеальне стерео для перегляду фільмів , музики , ігор З WiFi, Alexa voice control Брали за 700$ Віддаємо за ❗️ 300$❗️через переїзд в іншу країну 📍Etobicoke . Lake shore /Park Lawn
-
Де можливо придбати такого типу ? Бажано у Беррі. Чи тільки на амазон, ебей, етсі ?
-
Привіт, підкажіть будласко інструктора з водіння автомобіля
-
У меня такой вопрос. Можно ли с СUAET work permit податься на ОSAP (кредит на учебу)? Может кто знает
-
Професійний Мікрофон 🎤 для запису Повністю новий, не був у використанні немає змоги взяти через переїзд 150$ замість 250$ на сайті 📍Etobicoke . Lake shore /Park Lawn
-
Якщо хтось шукає ортодонта продовжити лікування з брекет системою чи елайнерами Ви можете звернутись до мене, мій лікар приймає на доліковування з брекетами Також якщо хтось бажає почати орто лікування можу запросити вас на безкоштовну консультацію 🙃
-
в лосинах можно?
-
Підійдуть
-
извинити
-
В описі все написано.
-
А потом половина пришла вот так на жовто-блакитний дресскод 😁
-
На скільки мені відомо, то програма лише для ПР або громадян( з сіном починаючи з пяти, 5) Але тобі краще дізнатися в тій освітній установі, де ти збираєшся вчитися.
-
Саме так
-
Привіт, дівчата, шукаю партнерку, можливо хтось хоче піти ? Квиток на двох зараз по ціні одного 🙏🏻, але акція закінчиться через 3 години
-
о, Кременюк🌝
29 Jan 2023, 10:47
108641/117409
2 minutes ago